Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Любимата ви музика? Любимите музикални стилове?

12 Юни 2015, 10:27

Аз си слушам поп-фолк, защото ми харесва, има толкова хубави и смислени песни, отричането на поп фолка е измислица, всички го слушат.

16 Юни 2015, 16:09

Слушам това, което слушат всички - ретро, хаус, поп фолк. :)

16 Юни 2015, 19:09

Lili_pili написа:Слушам това, което слушат всички - ретро, хаус, поп фолк. :)

Поне пък си го признаваш, в наши дни е срамно да се слуша чалга, не знам обаче накрая кой пълни заведенията.. :roll:

17 Юни 2015, 16:09

Локумът написа:
Lili_pili написа:Слушам това, което слушат всички - ретро, хаус, поп фолк. :)

Поне пък си го признаваш, в наши дни е срамно да се слуша чалга, не знам обаче накрая кой пълни заведенията.. :roll:

Е как кой, тези дето слОшат ретро :lol: :lol:

29 Юни 2015, 11:35

Да май ретро и чалга вървят ръка за ръка ;)

Каква музика ви нахъсва и изпълва с вдъхновение?

29 Юни 2015, 14:06

Напоследък нещо не ми вървеше в работата, обаче от скоро започнах да слушам една песен и сякаш всичко се промени и вдъхновението ми дойде и направо се развихрих страшно много! :) Вярно, всичката музика, която слушам изглежда така: :mrgreen:

music-.jpg
music-.jpg (25.82 KiB) Прегледано 2228 пъти

Но ми се ще и вие да ми дадете някои идеи за музика, която ви нахъсва и изпълва с вдъхновение, енергия сякаш ще преобърнете света! :) Надявам се и вие да предложите нещо подходящо и което на вас ви харесва! :)
А ето го и моят поздрав:

Re: Каква музика ви нахъсва и изпълва с вдъхновение?

29 Юни 2015, 14:11

А, това не бих го изслушала, твърде много надъхване ще ми дойде, за слушам по-различни неща, но май не съм си намерила още песента, която ще ме кара да преливам от енергия. :roll:

29 Юни 2015, 15:34

Много добър избор, аз мога да ти препоръчам и да послушаш малко Алис Купър, мен лично доста ме нахъсва. Иначе и аз се въртя около ром и метъл музиката, иначе не си представям с разни транс промивки на мозъка да ми се прииска да избухна, те затова толкова друсат онея фенове. :lol:

29 Юни 2015, 15:45

mix_twix написа:Много добър избор, аз мога да ти препоръчам и да послушаш малко Алис Купър, мен лично доста ме нахъсва. Иначе и аз се въртя около ром и метъл музиката, иначе не си представям с разни транс промивки на мозъка да ми се прииска да избухна, те затова толкова друсат онея фенове. :lol:

е хайде сега, глупости са това, мен ме дъхват точно такъв тип модерни песни, не обичам няккави си да ми крещят като метъл музиката това са извратени неща!

29 Юни 2015, 17:43

Много зависи от работата, на мен много ми пречеше всякакъв шум на работното място, но пак зависи, хип хопа, като че ли най-много ме надъхваше ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22