Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква музика ви нахъсва и изпълва с вдъхновение?

12 Авг 2015, 16:17

Всякаква музика слушам, не се съобразявам с никакви хорски мнения :)

19 Авг 2015, 11:51

dinkog написа:Всякаква музика слушам, не се съобразявам с никакви хорски мнения :)

Недопустимо е да се съобразяваш, при положение, че това си е само за теб и те кара да се чувстваш добре... и надъхан :)

21 Авг 2015, 11:45

За хъс си пускам хип хоп от 90-те, на мен така ми действа - вдъхновяващо :) :)

Re: Каква музика слушаме в офиса :) - любопитна музикална тема

28 Авг 2015, 16:58

BeenieGal написа:Днес сме на Honey Cocaines, едва ли има нещо по-зареждащо от вторника с тематика на петък :lol:

Никога няма вторник- петък, за съжаление, освен ако не е преди отпуска! хаха :)

02 Сеп 2015, 12:58

Аз се зарибявам с различно нещо и докато не ми омръзне не спирам да го слушам. :)

09 Сеп 2015, 11:22

Най -често си пускам радио, Energy там псукат всичко, което ми харесва и просто слушам. :)

25 Окт 2015, 16:27

BeenieGal написа:Днес сме на Honey Cocaines, едва ли има нещо по-зареждащо от вторника с тематика на петък :lol:

Много добър избор :)))

26 Окт 2015, 15:59

Mon_ton написа:

Ако се съди по името, то може всеки ден да ти е като петък на такава "диета" :mrgreen:

10 Дек 2015, 15:26

Malina написа:Най -често си пускам радио, Energy там псукат всичко, което ми харесва и просто слушам. :)

Това пък с радиата, освен ако не е за определен стил музика, някак няма как да го разбера, такава кашевица не мога да приема!

11 Дек 2015, 14:56

magda написа:
Mon_ton написа:

Ако се съди по името, то може всеки ден да ти е като петък на такава "диета" :mrgreen:

Разбира се, важното е да знаеш по колко и как :lol: :lol: :rolling:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22