Музиката на деня ни

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Каква музика ви нахъсва и изпълва с вдъхновение?

Мнениеот black » 11 Юли 2016, 13:29

Щом сте се захванали за Бийбър, значи сериозна работата :lol: . Аз си надувам в колата Ивана и Глория и животът е по-поносим :mrgreen: .
black

Re: Склонни ли сте да си купувате...музика?

Мнениеот Kaya » 14 Яну 2017, 10:17

Аз също не съм купувала музика от години, но у нас имам поне 50 диска. Преди време, когато нямаше как да сваляш от интернет, бях голяма маниачка, преди 20 години съм купувала дискове дори на черно, за да спестя някой лев, сега не го правя, дори не свалям, просто си пускам това, което искам в ютуб.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 14 Яну 2017, 11:46

Kaya написа:Аз също не съм купувала музика от години, но у нас имам поне 50 диска. Преди време, когато нямаше как да сваляш от интернет, бях голяма маниачка, преди 20 години съм купувала дискове дори на черно, за да спестя някой лев, сега не го правя, дори не свалям, просто си пускам това, което искам в ютуб.

:+1: и аз така, сега е удобство и улеснение да се пуска всичко и да имаш лесен достъп до него, без излишно да плащаш, катко беше преди. Не бих си купила музика, освен ако не е на група, която много харесвам.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот ivoblinc » 16 Яну 2017, 13:21

От години не съм купувал и аз, но сега слушам и по-малко като че ли музика. Ако искам да слушам, вкъщи си пускам някой музикален канал или радио. Рядко се сещам за нещо специално.
ivoblinc

Мнениеот miron » 07 Фев 2017, 14:01

black написа:Щом сте се захванали за Бийбър, значи сериозна работата :lol: . Аз си надувам в колата Ивана и Глория и животът е по-поносим :mrgreen: .

Чудно, ти си имаш странни представи за хубава музика в колата. :mrgreen:
miron

Мнениеот valiopaf » 07 Фев 2017, 14:16

Напоследък често слушам последните две песни на Миро, в такъв период съм, че нежната ми страна по-често се обажда.
valiopaf

Какво мислите за новите песни в учебниците по музика?

Мнениеот Ваня Стойчева » 07 Мар 2017, 17:02

Преди няколко години се появи информацията, че в учебник по музика се пее за една Лиска, която е миска и иска да се вози на скъпата кола на Вълчо, сещате ли се?
Сега в учебниците има Джелем Джелем, химна на ромите! Следващото може би ще е някое песен на Фики, знам ли! Мислите ли, че родителите могат да повлияят по някакъв начин на съдържанието на учебниците и подобни глупости да не влизат в учебния материал, или според вас няма проблеми, че децата учат подобен род песни? :?:
Вие ако трябва да карате детето си да учи Джелем, Джелем, какво ще направите? Ще го карате да научи песента заради високата оценка, или ще отричате необходимостта да учи подобна глупост?
Какво ви е мнението?! :?:
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Какво мислите за новите песни в учебниците по музика?

Мнениеот Malina » 07 Мар 2017, 17:13

Наистина е възмутитаелно какво пише по учебниците, но това не е и нещо ново, от години се опитват да се внедрят някакви абсурди из учебниците, не е и само по музика, сами виждате колко странно се описват различни събития от историята ни.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот vanusha » 07 Мар 2017, 20:24

Пълна глупост, това мога да кажа! :front: Не разбирам какво толкова им пречи да учат нормални песни, като деца учихме Джоре дос,а не учихме циганска музика! А и не само, половината песни като поп фолк песни, ами обидно е!
vanusha

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Мар 2017, 20:28

Аз съм мислила за това, когато синът ми почне да учи такива неща, ще му кажа, че няма нужда да го учи и че няма д аимам против ниска оценка от него по музика. не искам да си промива мозъка с глупости!
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси