Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
19 Окт 2011, 21:31
FramarAdmin2 написа:Уцелихте в десетката! Чудесен избор на песен, с която можете да поздравите админа

Супер! чувствайте се поздравени
19 Окт 2011, 21:44
Аз слушам музика само в колата. Радио Вероника и Веселина, някой път си пускам и Energy
20 Окт 2011, 17:33
Никога не съм го правила. Може би греша...
20 Окт 2011, 22:06
Преди години, като нямаше интернет го правих, но вече не...
22 Окт 2011, 14:51
Обичам да слушам класика.Когато не е с перфектно качество тази музика губи. А и много важно е чия интерпретация ще слушаш на дадено произведение. Затова купувам дискове от чужбина.
23 Окт 2011, 14:00
За мен е важна самата музика, а не от къде е дошла. Българските изпълнители се убиха да тръбят колко не са защитени авторските им права, и горките колко са бедни и недооценени, а се оказа че точно те са едни от хората, които не плащат данъци и изкарват луди пари за участия. Ако не е интернет, кой ще им чуе песните та да отиде и да плати после 10-20 лв да ги гледа на живо в някой клуб.
23 Окт 2011, 14:04
Madame написа:Обичам да слушам класика.Когато не е с перфектно качество тази музика губи. А и много важно е чия интерпретация ще слушаш на дадено произведение. Затова купувам дискове от чужбина.
Много е важна и техниката, на която ще слушате музиката, кавато и да е тя. Насоро инветирах доста в узвочителна техника, но резултата е убийствен!

Хубаво, че нямам много съседи