Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Склонни ли сте да си купувате...музика?

06 Фев 2012, 16:52

Не съм склонна да купувам защото от един албум може да ме кефят само 2-3 песни.Предпочитам да си платя и да изтегля от нета това което искам,както е в Англия напр.

06 Фев 2012, 18:12

Изабел написа:Не съм склонна да купувам защото от един албум може да ме кефят само 2-3 песни.Предпочитам да си платя и да изтегля от нета това което искам,както е в Англия напр.

Според мен въпроса беше по-скоро дали изобщо даваме пари за музика или предпочитаме да си я свалим безплатно от интернет. А това за което говориш го има и тук и навсякъде по-света, не е само в Англия.

06 Фев 2012, 18:56

Memento написа:
Изабел написа:Не съм склонна да купувам защото от един албум може да ме кефят само 2-3 песни.Предпочитам да си платя и да изтегля от нета това което искам,както е в Англия напр.

Според мен въпроса беше по-скоро дали изобщо даваме пари за музика или предпочитаме да си я свалим безплатно от интернет. А това за което говориш го има и тук и навсякъде по-света, не е само в Англия.

аз съм сваляла и свалям все още защото 1.приемам го за нещо нормално,щом плащам нет мога да го ползвам на макс 2.не знам на кого 3.след като може без пари...4.ако трябва да плащам-ще плащам.

Re: Музиката на деня ни

10 Фев 2012, 13:06

Моят ден започна с тази песен:
Поздрав за всички! :)

10 Фев 2012, 13:19

Едно от малкото нови парчета които наистина си заслужава!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e[/youtube]

11 Фев 2012, 17:00

Класиката винаги е жива!

13 Фев 2012, 16:24

Поздрав за всички дами във форума :) :oops:

14 Фев 2012, 14:44

В памет на една легенда!

15 Фев 2012, 12:41