06 Юли 2015, 15:44
Pacienti написа:Нормално е да им се плаща, ние като работим взимаме пари, от друга страна не знам вие къде ходите, но при моята дерматоложка прегледа не струва толкова , като вземе проби за иазследване, тя се занимава с лабораториите, за което не ми взима допълнително пари, получавам си наготово изследванията.
07 Юли 2015, 15:08
mangusta написа:Pacienti написа:Нормално е да им се плаща, ние като работим взимаме пари, от друга страна не знам вие къде ходите, но при моята дерматоложка прегледа не струва толкова , като вземе проби за иазследване, тя се занимава с лабораториите, за което не ми взима допълнително пари, получавам си наготово изследванията.
Това е интересно за първичен преглед с вземането на проби какви са цените?А ти всъщност ходиш при Каляшева, нали?
08 Юли 2015, 11:38
08 Юли 2015, 11:54
Pacienti написа:mangusta написа:Pacienti написа:Нормално е да им се плаща, ние като работим взимаме пари, от друга страна не знам вие къде ходите, но при моята дерматоложка прегледа не струва толкова , като вземе проби за иазследване, тя се занимава с лабораториите, за което не ми взима допълнително пари, получавам си наготово изследванията.
Това е интересно за първичен преглед с вземането на проби какви са цените?А ти всъщност ходиш при Каляшева, нали?
Първичният преглед е 30лв., давам ти линк където можеш да видиш какви са цените на различните изследвания.
http://www.drkaliasheva.com/izsledvania
08 Юли 2015, 12:46
08 Юли 2015, 13:38
Pacienti написа:Предпочитам да отида на частен преглед защото аз определям часа, като съм с направление трябва да си взема болничен, да виса пред кабинетите, междувременно може и някое вирусче да хвана. Като тегля чертата ми излиза по-скъпо с направление, но всеки има право на избор.
08 Юли 2015, 15:12
Ginger написа:Pacienti написа:Предпочитам да отида на частен преглед защото аз определям часа, като съм с направление трябва да си взема болничен, да виса пред кабинетите, междувременно може и някое вирусче да хвана. Като тегля чертата ми излиза по-скъпо с направление, но всеки има право на избор.
Просто си смени личната, аз й се обаждам на моята по телефона и понеже мъжът ми е постоянно с колата, го карам да отиде и да ми вземе направлението, когато е готово
08 Юли 2015, 15:43
08 Юли 2015, 15:51
09 Юли 2015, 10:00
Bass написа:Дами, ще ме прощавате, но днес просто нещо ме напряга и усещам, че трябва да изкажа експертно мнение навсякъде.
Ефективен лек против стареене е да спрете да злобеете една срещу друга. Works wonders