09 Юли 2015, 10:41
Pipilota написа:Bass написа:Дами, ще ме прощавате, но днес просто нещо ме напряга и усещам, че трябва да изкажа експертно мнение навсякъде.
Ефективен лек против стареене е да спрете да злобеете една срещу друга. Works wonders
Точно заради това мъжете не остаряват никога нали?))
09 Юли 2015, 11:03
Harmony написа:Pipilota написа:Bass написа:Дами, ще ме прощавате, но днес просто нещо ме напряга и усещам, че трябва да изкажа експертно мнение навсякъде.
Ефективен лек против стареене е да спрете да злобеете една срещу друга. Works wonders
Точно заради това мъжете не остаряват никога нали?))
Те са по-зле и от жените, ами хайде...
09 Юли 2015, 11:26
09 Юли 2015, 11:42
Bass написа:Harmony написа:Pipilota написа:Точно заради това мъжете не остаряват никога нали?))
Те са по-зле и от жените, ами хайде...
Ние се сбръчкваме, щото животът ни поднася трудни ситуации, с които само истински мъж може да се справи! Вие се сбабичосвате, щото се чудите как да се оскубете една друга
09 Юли 2015, 12:06
Bambaa написа:Абе хора, вие часове не си ли пазите, аз като си запазя, максимум 10 или 20 мин. да съм чакала пред кабинета, ако лекарят изостава в графикаТ.е. по принцип е рядкост да съчетаеш два прегледа, заради часовете, които ти насрочват, трудно е да бъдат в един и същи ден!
09 Юли 2015, 13:03
Gorica23 написа:Bambaa написа:Абе хора, вие часове не си ли пазите, аз като си запазя, максимум 10 или 20 мин. да съм чакала пред кабинета, ако лекарят изостава в графикаТ.е. по принцип е рядкост да съчетаеш два прегледа, заради часовете, които ти насрочват, трудно е да бъдат в един и същи ден!
Донякъде съм съгласна с Pacienti за направленията и чакането пред кабинетите.
Вчера ми изгърмя един ден от отпуската, трябваше да придружа вуйчо при кардиолог, имаше направление и час за 12, познайте в колко влязохме, ще ви кажа, че си изпусна и влака.
09 Юли 2015, 14:24
09 Юли 2015, 15:10
Rali_hr написа:Басс, не съм го очаквала от теб, защо толкова ви кефи идеята да обиждате жените?
09 Юли 2015, 17:03
Lisandra написа:Не си представям да отида с направление при дерматолог за терапия против стареене, изобщо съществува ли такава възможност!?
10 Юли 2015, 06:40
Bass написа:Rali_hr написа:Басс, не съм го очаквала от теб, защо толкова ви кефи идеята да обиждате жените?
Не обиждам, шегувам се. Не го приемайте навътре.![]()
Но отречи сега, че не си ставала свидетелка на изключително грозни свади между дами. Хайде, да няма повече сърдити, се оттеглям от темата.