24 Юни 2016, 15:39
Rali_hr написа:Lisandra написа:Има защо да се говори за нея, бях на консултация и лекарката ми каза, че на този етап при мен не е задължителна. Да наблегна на спорта, да внимавам с храната и след морето да видим какво е състоянието на целулита, вдигна ми самочувствието.
Ехе, викаш не е толкова зле положението, колкото си си мислила! :)
07 Юли 2016, 11:25
klara написа:Постоянно слушам за тази мезотерапия. Тя ще излезе универсален метод за всичко. Толкова ли голям ефект има?
07 Юли 2016, 16:25
red_eyes написа:Gorica23 написа:Lisandra, друго си е да ти го каже специалист, има логика, и при мен морето влияе положително, вълните направо разбиват целулита, проблема е докато се отпусна, сещате се първия ден на плажа си мисля, че всички ме зяпат...
Те може да те зяпат по друга причина, обратна на тази, която си мислиш. Всички сме хора, всеки си има по нещо, за което да се притеснява, но това не означава, че трябва да се крием и да не се показваме пред хората щото щели да приказват.
13 Юли 2016, 09:41
Gorica23 написа:Не знам дали изобщо ме зяпат, то е в главата ми, знам си дефектите, а с годините стават по-забележими та имам нужда от време за адаптация...
Като видях резултата от антицелулитен масаж със стягаща мезотерапия, реших септември да почна и аз, тъкмо ще видя при колежката колко е продължителен ефекта.
renetka четох, че помага, но за акне препоръчвам химически пилинг.
14 Юли 2016, 12:20
renetka написа:Gorica23 написа:Не знам дали изобщо ме зяпат, то е в главата ми, знам си дефектите, а с годините стават по-забележими та имам нужда от време за адаптация...
Като видях резултата от антицелулитен масаж със стягаща мезотерапия, реших септември да почна и аз, тъкмо ще видя при колежката колко е продължителен ефекта.
За химическия пилинг дали е от значение възрастта на човека или може да се прилага на всеки?
14 Юли 2016, 12:33
14 Юли 2016, 12:53
penny написа:Ако не е подходящ за даден тип кожа и това може да се отчете като ограничение.
15 Юли 2016, 13:16
renetka написа:Gorica23 написа:Не знам дали изобщо ме зяпат, то е в главата ми, знам си дефектите, а с годините стават по-забележими та имам нужда от време за адаптация...
За химическия пилинг дали е от значение възрастта на човека или може да се прилага на всеки?
18 Юли 2016, 10:27
penny написа:Ако не е подходящ за даден тип кожа и това може да се отчете като ограничение.
18 Юли 2016, 12:00