29 Юли 2016, 14:35
Pipilota написа:То е ясно, че истинската и голямата поддръжка на лицето не става само с кремове, а козметиците имат голям арсенал от различни терапии, които да предложат.
22 Авг 2016, 14:31
Gorica23 написа:Pipilota написа:То е ясно, че истинската и голямата поддръжка на лицето не става само с кремове, а козметиците имат голям арсенал от различни терапии, които да предложат.
Съветът ми е за хим. пилинг да ходите при дерматолог, а не в козметично студио. Това си е процедура, която изисква медицински познания, говоря за средно дълбок и дълбок пилинг. :)
24 Авг 2016, 12:28
Gorica23 написа:Pipilota написа:То е ясно, че истинската и голямата поддръжка на лицето не става само с кремове, а козметиците имат голям арсенал от различни терапии, които да предложат.
Съветът ми е за хим. пилинг да ходите при дерматолог, а не в козметично студио. Това си е процедура, която изисква медицински познания, говоря за средно дълбок и дълбок пилинг. :)
24 Авг 2016, 15:37
renetka написа:Gorica23 написа:Pipilota написа:То е ясно, че истинската и голямата поддръжка на лицето не става само с кремове, а козметиците имат голям арсенал от различни терапии, които да предложат.
Химически пилинг само на лице ли се прави? Някой знае ли?
25 Авг 2016, 11:33
Lisandra написа:renetka написа:Gorica23 написа:Съветът ми е за хим. пилинг да ходите при дерматолог, а не в козметично студио. Това си е процедура, която изисква медицински познания, говоря за средно дълбок и дълбок пилинг. :)
Химически пилинг само на лице ли се прави? Някой знае ли?
Аз знам, че е само за лице, не съм чувала за тяло да се прилага.
29 Авг 2016, 11:58
29 Авг 2016, 15:17
30 Авг 2016, 11:38
Nightmare написа:Щом се прави на лицето, какво пречи и другаде? Не би трябвало да е проблем.
02 Сеп 2016, 12:30
07 Сеп 2016, 16:02
Nightmare написа:Щом се прави на лицето, какво пречи и другаде? Не би трябвало да е проблем.