Добави отговор

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

17 Сеп 2015, 13:41

MGB написа:
Pacienti написа:
Jully написа:По време на овулация е нормално да имаш някои промени. :roll:

Да, при мен се усилва течението и имам леки болки, но различна миризма не бих казала.

Явно при повечето са такива "симптомите" при овулация, но какви са болките при вас, понеже при мен са доста режещи, вярно за кратко, но чак ме стряскат, а лекарите не откриват причина за тях :roll:

Понякога са остри, зависи от броя на яйцеклетките и как реагират яйчниците, не се притеснявай щом няма друг проблем.

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

17 Сеп 2015, 13:42

maminka, доколкото знам по време на овулация е нормално да имаш бяло течение, което се характеризира с определена миризма. но ако говорим само за миризма, честно да ти кажа в този случай не знам дали е нормално. как я определяш тази миризма? силна, остра или характерната за бяло течение?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

17 Сеп 2015, 13:45

Lisandra написа:Вчера пуснах изследванията, всичко е наред, отрицателни са. Нямах възможност по-рано, исках да спестя на милото главоболията, че и без това е подложен на стрес в работата. Отдъхнах си, дишам спокойно. :)

Радвам се, че нямаш други проблеми, браво! :)
Можеш да му го върнеш на бившия като го изпратиш да се изследва за Спин. :mrgreen:

17 Сеп 2015, 13:55

Pacienti написа:
Lisandra написа:Вчера пуснах изследванията, всичко е наред, отрицателни са. Нямах възможност по-рано, исках да спестя на милото главоболията, че и без това е подложен на стрес в работата. Отдъхнах си, дишам спокойно. :)

Можеш да му го върнеш на бившия като го изпратиш да се изследва за Спин. :mrgreen:

Хахахах Lisandra, това ще е идеалното отмъщение. :lol: :lol: :lol: Но внимавай как ще го представиш, да не тръгне слуха, че си болна ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

17 Сеп 2015, 14:00

Malina написа:
Pacienti написа:

Хахахах Lisandra, това ще е идеалното отмъщение. :lol: :lol: :lol: Но внимавай как ще го представиш, да не тръгне слуха, че си болна ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Хаха това е така, но аз съм го правила с един хубавец, но миличкия толкова глупав и заблуден, че даже не успя да се сети как да ми го върне :mrgreen: :mrgreen:

17 Сеп 2015, 14:54

annamaria написа:maminka, доколкото знам по време на овулация е нормално да имаш бяло течение, което се характеризира с определена миризма. но ако говорим само за миризма, честно да ти кажа в този случай не знам дали е нормално. как я определяш тази миризма? силна, остра или характерната за бяло течение?

Характерна е, нищо особено, както преди, просто се усилва, предполагам, че е точно заради овулацията :idea:

17 Сеп 2015, 15:07

Pacienti написа:

С две ръце гласувам ЗА! Не се смятам за отмъстителна, но тоя направо си го заслужава. :mrgreen:
Malina, браво, на такива хубостници само така! :)

17 Сеп 2015, 15:42

Заслужава си го човека, но направо е жестоко, със сигурност ще му побелеят косите, а не дай си Боже за него да излезе положителна диагноза, отмъщението ще придобие кофти смисъл.

17 Сеп 2015, 15:53

Gorica23 написа:
Pacienti написа:

С две ръце гласувам ЗА! Не се смятам за отмъстителна, но тоя направо си го заслужава. :mrgreen:
Malina, браво, на такива хубостници само така! :)

Наистина ли все още има такива мъже-бацилоносители, аз защо си мислих, че са останали в миналото :roll:

18 Сеп 2015, 12:10

maminka написа:
annamaria написа:maminka, доколкото знам по време на овулация е нормално да имаш бяло течение, което се характеризира с определена миризма. но ако говорим само за миризма, честно да ти кажа в този случай не знам дали е нормално. как я определяш тази миризма? силна, остра или характерната за бяло течение?

Характерна е, нищо особено, както преди, просто се усилва, предполагам, че е точно заради овулацията :idea:

е, тогава нямаш повод да се притесняваш. значи е нормално. но за всеки случай можеш да си драснеш един час при гинеколог/ венеролог да те прегледат.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 140