Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот maminka » 14 Сеп 2015, 16:38

Lisica написа:
Kremiliya написа:Явно не са очаквали да тръгнат подобен тип заболявания, странно не минават ли задължителни прегледи, или може би се очаква, че това е под нивото им.. :roll:

СЪс сигурност никой не е очаквал някой випър да си е занемарил здравето.

Това съм го изтървала, ама какво стана, има някой със срамни болести ли във Вип Брадър? :mrgreen:
maminka

Мнениеот Monika_Spasova » 14 Сеп 2015, 21:26

КОй ли ги е донесъл? :))) И как са се заразили? Дали правят секс в къщата :roll:
Аватар
Monika_Spasova

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот silver933 » 15 Сеп 2015, 08:30

Не знам, не стига, че източват касата с луди пари а и от хората вземат, лекарската професия се превърна в бизнес..
Аватар
silver933

Мнениеот dejavu » 15 Сеп 2015, 10:19

Специално за това не зная дали може да се съди така с лека ръка, да кажем на гъбичките инкубационния период, ако не се лъжа си е 2 седмици, а и може мъжът й да е съгрешил, чак ми е гадно, не ги оправдавам, ама никога никой не зная историята докрай, за да съди така строго, въпреки че, няма как да не призная, че е забавно :lol:
dejavu

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Pipilota » 15 Сеп 2015, 10:49

И после хората не се грижат за здравето си, просто никой не вярва в здравеопазването ни и затова е такъв резултата.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lisandra » 15 Сеп 2015, 10:59

rabotnata pchela написа:
Lisandra написа:
Snejna написа:Каляшева не ли кожен лекар, защо при нея лекувате болести, характерни за гинеколог?

На гинеколог си ходя, но беше в отпуск. Появи ми се по-силно течение от обикновено, от форума разбрах че тя е и венеролог и отидох веднага на преглед след като разбрах какви ги е вършил бившия ми. Тя ме посъветва да пусна изследване за хламидии.
Сега ще трябва и за хепатит и спин да се изследвам, не ми се мисли... много ми е притеснено! :(

Не се притеснявай, пусни си ги утре сутринта и до обяд всичко ще е минало :))

Вчера пуснах изследванията, всичко е наред, отрицателни са. Нямах възможност по-рано, исках да спестя на милото главоболията, че и без това е подложен на стрес в работата. Отдъхнах си, дишам спокойно. :)
Lisandra

Мнениеот Lisandra » 15 Сеп 2015, 11:40

Аз се грижа, но за съжаление само ние да сме отговорни не е достатъчно, трябва и партньорите ни да са отговорни!
Lisandra

Мнениеот annydance » 15 Сеп 2015, 12:57

Lisandra написа:Аз се грижа, но за съжаление само ние да сме отговорни не е достатъчно, трябва и партньорите ни да са отговорни!
Не съм много съгласна с теб, ако държиш на себе си и собственото здраве, съответно не би допуснал да не се пазиш сам, не може никога и за нищо да разчиташ на някой друг :!:
annydance

Мнениеот kalinka-kuku » 15 Сеп 2015, 13:51

Знаех си, че всичко ще е наред, Lisandra :) Супер, че поне това е ОК, а скоро като се оправите от противните хламиди още по-добре!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот annamaria » 15 Сеп 2015, 13:57

момичета,май доста разводнихме темата с тия осигуровки, та да се върнем по същество.
аз също смятам и подкрепям Lisandra, че партньора ни също трябва да следи състоянието си. тук не става въпрос за това дали си мъж или жена, а за това,че всеки трябва да е отговорен за здравословното си състояние.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология