annamaria написа:още веднъж ви благодаря момичета. наистина е много хубаво, когато има някой, който да ти помогне в такава ситуация и да те насочи към възможните проблеми. помогнете ми сега как да подходя в тази ситуация,за да не ме разбира приятелят ми погрешно...
annamaria написа:под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.
S_Milenska написа:annamaria написа:под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.
Дано да нямате проблем! А ти си пускай изследванията. Права си, че мъжете малко по-трудно го приемат, за тях пениса им е като ръка, какво ли пък толкова може да се повреди, а жените са тези с проблемите. Макар че кой знае каква флора и фауна пренасят и те, само че е трудно да се определи за тях.Доста труден разговор те чака, дано да разбере, все пак това са нормални неща от живота на двойките! Стискам палци всичко да мине наред!
Rali_hr написа:Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула...
Rali_hr написа:Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула...
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта