Добави отговор

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

20 Юли 2015, 11:44

още веднъж ви благодаря момичета. наистина е много хубаво, когато има някой, който да ти помогне в такава ситуация и да те насочи към възможните проблеми. помогнете ми сега как да подходя в тази ситуация,за да не ме разбира приятелят ми погрешно...

20 Юли 2015, 12:14

annamaria написа:още веднъж ви благодаря момичета. наистина е много хубаво, когато има някой, който да ти помогне в такава ситуация и да те насочи към възможните проблеми. помогнете ми сега как да подходя в тази ситуация,за да не ме разбира приятелят ми погрешно...

Ако няма за какво да се притесняваш, то карай направо, без да се чувстваш виновна и гузна за нещо, което не си направила, а всъщност има ли за какво да се тревожиш :roll:

20 Юли 2015, 12:55

Наистина ще е неудобен разговор, особено ако между вас има и ревност и се проявява от време на време, също ако сте от скоро заедно. :( Не знам какво да те посъветвам, той ако си е наумил, че му изневеряваш никакви обяснения няма да помогнат. Но му кажи просто, че при повечето гинекологични проблеми се пренасят и при мъжа, независимо че той няма симптоми, но може да е приносител на бактерията, затова трябва да се лекува. Ако не прояви разбиране, ще вършее наред и ще заразява от глупост. :roll: Но ако му обясниш, че проблемите не хващат само по полов път а бакретиите могат да се развият и разпространят от всякъде, то не би трябвало да се притеснява, че му изневеряваш!

21 Юли 2015, 10:19

под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.

21 Юли 2015, 10:33

annamaria написа:под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.

Дано да нямате проблем! А ти си пускай изследванията. Права си, че мъжете малко по-трудно го приемат, за тях пениса им е като ръка, какво ли пък толкова може да се повреди, а жените са тези с проблемите. Макар че кой знае каква флора и фауна пренасят и те, само че е трудно да се определи за тях. :( Доста труден разговор те чака, дано да разбере, все пак това са нормални неща от живота на двойките! Стискам палци всичко да мине наред!

21 Юли 2015, 10:53

S_Milenska написа:
annamaria написа:под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.

Дано да нямате проблем! А ти си пускай изследванията. Права си, че мъжете малко по-трудно го приемат, за тях пениса им е като ръка, какво ли пък толкова може да се повреди, а жените са тези с проблемите. Макар че кой знае каква флора и фауна пренасят и те, само че е трудно да се определи за тях. :( Доста труден разговор те чака, дано да разбере, все пак това са нормални неща от живота на двойките! Стискам палци всичко да мине наред!

леле колко си права. да, те в такива ситуации винаги са ''чисти''... много благодаря за подкрепата,ще ви кажа как е минало.

21 Юли 2015, 10:58

Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула... :?

21 Юли 2015, 11:25

Rali_hr написа:Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула... :?

не знам защо е така. дърпат се като попарени. това направо си е въпрос, изскващ психологическо изследване. :lol:
аз сега съм се зачела по тези въпроси и установявам,че в почти от всичките случаи се налага и двамата партньори да вземат мерки, за да се неутрализира напълно възпалението.

21 Юли 2015, 11:39

Rali_hr написа:Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула... :?

не знам може би пак е пропуск от страна на родителите им да им обяснят, че макар и да не могат да страдат примерно от бяло течение, те пак са приносители на различни бактерии!

21 Юли 2015, 12:08

очевидно е, че трябва да се подобри сексуалната култура и възпитание на мъжете. едва ли майките им се наемат да им обясняват,че при интимна инфекция не е задължително жената ти да е ''мръднала на чуждо'' както и обратното. но нали се сещате,че сега ако той сподели на майка си за проблема, пази боже тази жена нещо да се нахвърли индиректно срещу мен, после върви обяснявай,че нямаш сестра.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 140