20 Юли 2015, 11:44
20 Юли 2015, 12:14
annamaria написа:още веднъж ви благодаря момичета. наистина е много хубаво, когато има някой, който да ти помогне в такава ситуация и да те насочи към възможните проблеми. помогнете ми сега как да подходя в тази ситуация,за да не ме разбира приятелят ми погрешно...
20 Юли 2015, 12:55
21 Юли 2015, 10:19
21 Юли 2015, 10:33
annamaria написа:под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.
21 Юли 2015, 10:53
S_Milenska написа:annamaria написа:под формата на шега в повечето случаи се хващаме в ревност, но това е нормално. просто нали знаете как мъжете трудно разбират необходимостта от това да се правят изследвания, които касаят интимните проблеми. от опит знам,че в такива случаи партньорите прехвърляв вината един на друг и се зараждат съмнения. имам приятелка, която заряза гаджето си заради гъбички. както и да е днес му казах,че довечера ще искам да поговорим. след това , ако всичко мине наред, ще трябва да се обърнем към специалист.
Дано да нямате проблем! А ти си пускай изследванията. Права си, че мъжете малко по-трудно го приемат, за тях пениса им е като ръка, какво ли пък толкова може да се повреди, а жените са тези с проблемите. Макар че кой знае каква флора и фауна пренасят и те, само че е трудно да се определи за тях.Доста труден разговор те чака, дано да разбере, все пак това са нормални неща от живота на двойките! Стискам палци всичко да мине наред!
21 Юли 2015, 10:58
21 Юли 2015, 11:25
Rali_hr написа:Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула...
21 Юли 2015, 11:39
Rali_hr написа:Няма да забравя, аз имах някакви проблеми, вече не помня какви бяха, обаче мъжът ми беше като застрелян, когато му казах че и той трябва да взема лекарства, милия все едно му бях прочела смъртната присъда. Просто интимната им култура е такава нула...
21 Юли 2015, 12:08