28 Апр 2016, 13:41
Колко време ще изтрае?
28 Апр 2016, 15:04
Абе страх лозе пази

! Но по-добре е да го пазиш като взимаш предпазни мерки

.
28 Апр 2016, 15:51
fairy написа:Абе страх лозе пази

! Но по-добре е да го пазиш като взимаш предпазни мерки

.
така така, прекален светец на никого не е угодно!!
03 Май 2016, 14:01
Никой не е безгрешен, а и едва ли е възможно

. Светците на земята, ако ги има, не се тревожат с такива проблеми, но то тава живот ли е

?
09 Май 2016, 12:35
Не става дума да се отказваме от секса, а да се отнасяме отговорно към нашето здраве и на партньорите ни.
Да, никой не е безгрешен, но като сгрешиш си направи изследване, а не заразявай човека до себе си!
09 Май 2016, 13:52
Има ли по-гаден начин от този да те заразят и така да разбереш, че ти изневеряват?! Мисля, че това е по-гадно и от самата изневяра!
09 Май 2016, 16:16
Още по-гадно е и ако не разбереш веднага, че са ти лепнали нещо и почнат някакви усложнения.
10 Май 2016, 09:35
tinkerbell написа:Още по-гадно е и ако не разбереш веднага, че са ти лепнали нещо и почнат някакви усложнения.
То рядко можеш да разбереш веднага, обикновено минава време и тогава почва да ти светва лампичката, че може би има нещо
10 Май 2016, 12:30
dejavu написа:Има ли по-гаден начин от този да те заразят и така да разбереш, че ти изневеряват?! Мисля, че това е по-гадно и от самата изневяра!
Ужас, не ми се мисли как бих реагирала в подобна ситуация...
10 Май 2016, 13:47
Pacienti написа:dejavu написа:Има ли по-гаден начин от този да те заразят и така да разбереш, че ти изневеряват?! Мисля, че това е по-гадно и от самата изневяра!
Ужас, не ми се мисли как бих реагирала в подобна ситуация...
Е, то имаме такива, минали по този път! Кофти си е при всички положения! :) Но е лошо, ако и ти изневериш и заразиш мъжа, а той любовницата и така..