Добави отговор

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

28 Апр 2016, 13:41

Колко време ще изтрае? :lol:

28 Апр 2016, 15:04

Абе страх лозе пази :lol: ! Но по-добре е да го пазиш като взимаш предпазни мерки :grin: .

28 Апр 2016, 15:51

fairy написа:Абе страх лозе пази :lol: ! Но по-добре е да го пазиш като взимаш предпазни мерки :grin: .

така така, прекален светец на никого не е угодно!! :wink:

03 Май 2016, 14:01

Никой не е безгрешен, а и едва ли е възможно :lol: . Светците на земята, ако ги има, не се тревожат с такива проблеми, но то тава живот ли е :lol: ?

09 Май 2016, 12:35

Не става дума да се отказваме от секса, а да се отнасяме отговорно към нашето здраве и на партньорите ни.
Да, никой не е безгрешен, но като сгрешиш си направи изследване, а не заразявай човека до себе си!

09 Май 2016, 13:52

Има ли по-гаден начин от този да те заразят и така да разбереш, че ти изневеряват?! Мисля, че това е по-гадно и от самата изневяра!

09 Май 2016, 16:16

Още по-гадно е и ако не разбереш веднага, че са ти лепнали нещо и почнат някакви усложнения.

10 Май 2016, 09:35

tinkerbell написа:Още по-гадно е и ако не разбереш веднага, че са ти лепнали нещо и почнат някакви усложнения.

То рядко можеш да разбереш веднага, обикновено минава време и тогава почва да ти светва лампичката, че може би има нещо

10 Май 2016, 12:30

dejavu написа:Има ли по-гаден начин от този да те заразят и така да разбереш, че ти изневеряват?! Мисля, че това е по-гадно и от самата изневяра!

Ужас, не ми се мисли как бих реагирала в подобна ситуация...

10 Май 2016, 13:47

Pacienti написа:
dejavu написа:Има ли по-гаден начин от този да те заразят и така да разбереш, че ти изневеряват?! Мисля, че това е по-гадно и от самата изневяра!

Ужас, не ми се мисли как бих реагирала в подобна ситуация...

Е, то имаме такива, минали по този път! Кофти си е при всички положения! :) Но е лошо, ако и ти изневериш и заразиш мъжа, а той любовницата и така.. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 140