10 Май 2016, 13:53
Тука като трилър направо е станало

. Колкото искаш такива случаи, българина нали си продължава да нехае за последиците и си кара през просото

.
10 Май 2016, 16:30
в крайна сметка, всичко зависи опира до отговорност. пазене, профилактика, съзнание за рисковете
12 Май 2016, 17:26
black написа:Тука като трилър направо е станало

. Колкото искаш такива случаи, българина нали си продължава да нехае за последиците и си кара през просото

.
Надявам се, че чрез споделянето и коментирането на тези проблеми променяме начина на мислене и ще станем по-отговорни към здравето си...
13 Май 2016, 08:31
Който се пази, ще се пази и занапред. Който не го прави рядко ще бъде отговорен и в бъдеще.
13 Май 2016, 09:42
Който не се пази, се опарва жестоко и после му идва акъла в главата. В повечето случаи става така. Трябва да препатим и тогава си учим урока.
14 Май 2016, 10:08
да, от препатило се вади поука и обица на ухото, но и от обсъждане има полза. споделеният опит поне дава създание , че етрябва да се взимат мерки. нещата не минават от само себе си, само защото ги игнорираме.
14 Май 2016, 10:18
Така е, говорейки за проблемите, винаги се стига до решение, а който иска и си взима едно наум да направи така, че да не попада в подобно положение.
16 Май 2016, 17:29
Pacienti аз съм от тези изпадали в такава ситуация и искрено се надявам на бившият ми да му е дошъл акъла в главата.
17 Май 2016, 10:56
balsam човек разбира много неща, когато му се наложи да решава проблем. и при мен беше така. бях получила симптоми след излекувана предходна инфекция и се шашнах. беше хем неочаквано, хем с гинеколожката ми нямахме успех. за късмет имаше кой да ме насочи, че трябва да ида при венеролог. тя ми назначи специализирано изследване и откри причината. сега, да чукна на дърво, всичко е наред.
17 Май 2016, 12:04
balsam написа:Така е, говорейки за проблемите, винаги се стига до решение, а който иска и си взима едно наум да направи така, че да не попада в подобно положение.
Споделям мнението ти, правя си редовно изследвания и що годе спя спокойно, ако има нещо поне да го хвана навреме. Ама от това, което разказва Лисандра, не знам как може да се опазим...