Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
03 Дек 2015, 12:06
Тя поне да порасне до толкова, че да може да се прикрива из между останалата коса, а да не стои така странно.
08 Дек 2015, 11:47
Друг вариант, за който се сещам, ако косата не е разбира се на челото, то е да се подстриже, за да няма стърчащи косъмчета :)
08 Дек 2015, 12:30
Lollipop написа:Друг вариант, за който се сещам, ако косата не е разбира се на челото, то е да се подстриже, за да няма стърчащи косъмчета :)
Демек да се "обира" врата редовно, така ли? Смятам, че това би било по-зле като вариант
08 Дек 2015, 14:29
Lollipop написа:Друг вариант, за който се сещам, ако косата не е разбира се на челото, то е да се подстриже, за да няма стърчащи косъмчета :)
Хаха, с ножицата, никак не е зле като идея, но май само на по-подходящите места, не става навсякъде, ако ще стърчи набола пък е по-лош вариант, но на бакенбардите, където хвърли неконтролируемо е добър вариант. ;)
08 Дек 2015, 16:44
Най-добрия начин за мен си остава да се сложи лак за коса и да се приглади, така няма да изглежда нито странно, а ще е прибрано, колкото и да е всяко подстригване предполага отново да пораснат и може би по-твърди и по-забележими.
11 Дек 2015, 15:01
Абе луди ли сте, вие говорите за някакви патологични случаи, които са особена рядкост, това не е проблем при всяка втора жена, осъзнавате го, нали?
12 Яну 2016, 18:17
nadqta написа:Абе луди ли сте, вие говорите за някакви патологични случаи, които са особена рядкост, това не е проблем при всяка втора жена, осъзнавате го, нали?
След като за теб не е проблем не означава, че за друг не е, нали така?!?
13 Яну 2016, 11:16
Разбира се, че има и сериозни случаи, но най-малкото всички имаме бебешка коса около бакенбардите, която трудно се крие, да не кажа, че е почти невъзможно.
06 Апр 2017, 10:27
Имаме, да но добрата прическа може да прикрие. А и тези косъмчета в един момент израстват в дължина, подходяща да станат част от косата.могат да се стимулират с маски за растеж.
07 Апр 2017, 12:25
При мен се беше появила на бретона, но взе че порасна и сега имам допълнително коса!

Не знам обаче, защо някой път просто не пораства и сякаш си остава завинаги такава, както е показано на снимката.