Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Достатъчна и качествена ли е храната в училище?

09 Окт 2015, 11:13

Ако им давате закуска вкъщи на децата, то със сигурност ще им стига и яденето в училище, но все пак каквото и да си говорим, наистина най-добрият избор е яденето на домашно приготвена храна, а не от стол, пекарна или друго.

09 Окт 2015, 12:29

dinkog написа:Ако им давате закуска вкъщи на децата, то със сигурност ще им стига и яденето в училище, но все пак каквото и да си говорим, наистина най-добрият избор е яденето на домашно приготвена храна, а не от стол, пекарна или друго.

Много малко семейства си мисля, че закусват, особено пък да станат специално да правят закуска на децата си..

09 Окт 2015, 13:17

На мен ми харесва предложението на локума за такъв вид храна в училище, но и аз не мисля, че им предлагат качествени закуски и прочие. Виждала съм снимки на стари сандвичи, мухлясали плодове, ако ще е такава храната за децата по-добре изобщо да не се дават пари за нея.

Re: Срамувате ли се да си носите обяд на училище?

12 Окт 2015, 22:02

Признавам, че и аз съм от тези мързеливите, коити не си падат по идеята да правят закуски, камо ли здравословни и идеални на вкус, размери и какво ли още не, но се надявам да се отуча от това, сънливостта, която ме е обвзела напоследък наситина ме изцежда, старая се да спя по минимум 9-10 часа иначе съм като парцал. Май не мога да се похваля много много....

Re: Срамувате ли се да си носите обяд на училище?

13 Окт 2015, 11:14

Когато бях ученичка никой не носеше обяд, но напсоледък е различно, не виждам защо трябва да се срамуват децата, слде като има страхотни идеи и могат да си хапват спокойно всички заедно. :)

20 Окт 2015, 16:40

МНого ги лезите тези деца, и аз бих яла с кеф от нещата на локума :)

20 Окт 2015, 16:52

svetlozara написа:МНого ги лезите тези деца, и аз бих яла с кеф от нещата на локума :)

Така е, така е, наистина изглежда страхотно. :) Ако децата не ходят на занималня реално могат да се хранят толкова вкусно в училище.

21 Окт 2015, 09:33

Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.

22 Окт 2015, 11:57

Pipilota написа:Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.

Ако чакаш бабите да ти учат детето на нещо стойностно и смислено, по-добре се откажи! :D :D

23 Окт 2015, 16:07

dejavu написа:
Pipilota написа:Че има повод за притеснение има, най-добре е детето да си стои вкъщи и да си учи самостоятелно и да си изгражда навиците, ама с тея пенсии на по 70 години не останаха баби да помагат.

Ако чакаш бабите да ти учат детето на нещо стойностно и смислено, по-добре се откажи! :D :D

:) браво, интересно ти от де ще се научиш на нещо, след като смяташ , че родителите ти не стаат за нищо?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 34