Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
28 Дек 2015, 11:30
lini_leni написа:Абе, я кажете, че аз не мога да я правя, ама и като си купя не мога да я нарежа, все нарязана си купувам, иначе едни такива дебели ги дялкам, има ли някакви уреди за такова рязане?

Има си уреди, но ако е само за една пастърма не си струва да се харчиш :)
29 Дек 2015, 11:21
silver933 написа:lini_leni написа:Абе, я кажете, че аз не мога да я правя, ама и като си купя не мога да я нарежа, все нарязана си купувам, иначе едни такива дебели ги дялкам, има ли някакви уреди за такова рязане?

Има си уреди, но ако е само за една пастърма не си струва да се харчиш :)
То те не са само за месо, а и не са никак скъпи, добра инвестиция си е, можеш да си режеш всичко с тях и са сгъваеми повечето
03 Фев 2016, 10:52
Внимавайте като я слагате по терасата да не ви я отмъкне някой или птичките да ви я опитат
13 Дек 2016, 13:30
Тази година решихме да направим пастърма, само че до Коледа има съвсем малко време, затова ми трябва съвет, как да я направим така, че да изсъхне за две седмици и да можем на Коледа да си нарежем от нея? Помагайтееее!!!!!
13 Дек 2016, 14:28
Почвайте я веднага, тъкмо застуди

. Но няма да стане за Коледа, няма да изсъхне толкова добре. Най-много да я ядете мека.
20 Дек 2016, 13:01
Късно е, да се прави пастърма, по-добре от рано да се мисли за това, а сега вече официално е късно. Сега ако направите по-скоро за средата на януари ще става.
20 Дек 2016, 14:27
От какво месо става най-хубава и от коя част на животното? Не съм правила и ми е любопитно.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.