Увеличен лимфен възел под ухото, повишени левкоцити

Увеличен лимфен възел под ухото, повишени левкоцити

Мнениеот jeni30 » 16 Фев 2016, 21:13

Здравейте,от лятото имам топче не много голямо,но твърдо под ухото,при настинка ме боли.Правих си изследвания на кръвта РУЕ - 20,левкоцити 13,5.Ходих при личната екарка,която ми каза,че това е неизлекуван във времето лимфен възел,и е възмажно никога да не се скрие.В допълнение само да кажа,че винаги съм била със завишени левкоцити.Благодаря Ви
jeni30

Re: Увеличен лимфен възел под ухото, повишени левкоцити

Мнениеот Viktor.Ivanov » 16 Фев 2016, 23:00

jeni30 написа:Здравейте,от лятото имам топче не много голямо,но твърдо под ухото,при настинка ме боли.Правих си изследвания на кръвта РУЕ - 20,левкоцити 13,5.Ходих при личната екарка,която ми каза,че това е неизлекуван във времето лимфен възел,и е възмажно никога да не се скрие.В допълнение само да кажа,че винаги съм била със завишени левкоцити.Благодаря Ви

Минахте ли през специалист?
Понякога ми викат Докторе, защото не ми знаят първото име.
Viktor.Ivanov

Мнениеот jeni30 » 17 Фев 2016, 09:09

Минах и през хирург ,който потвърди че е лимфен възел изписа ми антибиотик,който изпих,но в топчето няма и промяна.Сега и тази утайка,направо незная
jeni30

Мнениеот Pipilota » 17 Фев 2016, 09:47

jeni30 написа:Здравейте,от лятото имам топче не много голямо,но твърдо под ухото,при настинка ме боли.Правих си изследвания на кръвта РУЕ - 20,левкоцити 13,5.Ходих при личната екарка,която ми каза,че това е неизлекуван във времето лимфен възел,и е възмажно никога да не се скрие.В допълнение само да кажа,че винаги съм била със завишени левкоцити.Благодаря Ви

След като според личния лекар нямаш проблеми, не се шашкай. Според мен е напълно нормално да е твърд, при положение, че под ухото е доста твърда област. Единият ми син има подут лимф колкото леща голям на вратлето и един до слабините. Сега е болен и се появи и от другата страна. Все пак можеш да посетиш хематолог, след като имаш опасения, макар че за да става въпрос за онко заболяване трябва лимфоцитите ти да са много завишени - над 25. След като винаги си била с повишени, а и ако скоро си изкарала някакво заболяване - дори и ангина е напълно възможно да има такъв остатъчен ефект. Можеш да пробваш с Лимфомиозот за лимфа, но не е задължително да има ефект, друго което добре "лекува" лимфите е омега 3 - хапвай риба често! :) Не мисли лоши неща, силата на мисълта е голяма работа, знам, чее трудно да ти го кажа, но повярвай ми минала съм от там и още вървя по този път, като виждам такова нещо при най-скъпото ми. :) Стискаш зъби и мислиш положително, прави редовно изследвания, включвай деференциално броене при изледването, ако не ти е правено. На 6м. можеш да си пускаш кръвни за твое облекчение. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот jeni30 » 17 Фев 2016, 10:46

Благодаря ти мтого
jeni30

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с Алтернативна, холистична медицина и лечебно хранене