Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Торта за рожден ден от сладкарници Перла - очаквания и реалност...

12 Окт 2016, 15:13

Напълно съм съгласна, в България се работи масово без да се държи на качество и име. Просто да има нещо направено, независимо дали изглежда добре и дали става за нещо. Имам чувството, че даже не се притесняват, че могат да изгубят клиенти, балами колкото искаш.

14 Окт 2016, 15:28

penny написа:Напълно съм съгласна, в България се работи масово без да се държи на качество и име. Просто да има нещо направено, независимо дали изглежда добре и дали става за нещо. Имам чувството, че даже не се притесняват, че могат да изгубят клиенти, балами колкото искаш.

Не се притесняват разбирасе, защот о утре ще се роди друго дете, което ще му направят тортата там. А точно за детските и празничните торти, много често е късно за да се направи каквато и да е била промяна, вземаш я или си без торта.

17 Окт 2016, 12:26

Обикновено се дава и предварително капаро и как да се откажеш след това, пред свършен факт си.

17 Окт 2016, 12:34

julianne написа:Обикновено се дава и предварително капаро и как да се откажеш след това, пред свършен факт си.

Да, но ако тортата струва 100 лева и ти дадеш 20 лева капаро , може и да им излезе бая солено.. само че и родителите нямат "топки" да го направят... както се казваше в онази реклама.. :mrgreen:

10 Ное 2016, 17:16

Грозно е, когато някои по някакъв начин ти извива ръцете.

10 Ное 2016, 17:41

Хич не обичам някой да ми се налага и да ми казва какво да харесвам или не. Щом съм харесала дадено нещо, значи очаквам то да ми върши така работа, както е обявено, или да изглежда така, както е гарантирано, че ще изглежда. Нито повече, нито по-малко.

24 Апр 2017, 12:34

къде се намира тази сладкарница?

10 Май 2017, 10:48

В случая аз не виждам чак толкова голяма разлика, а и ак ое била вкусна тортата ;) излишно сте се притеснявали и искали да си развалите празника.

10 Май 2017, 14:15

Нерядко по каталозите тортите са отвратителни, а на живо са много по-добри. :mrgreen: В случая обаче и двете торти изглеждат добре, тази на каталога е доста подсилена. Честа практиак е обаче да се подменят картинките отгре на тортата, пак да е както в случая Ариел, ама друга. :mrgreen:

10 Май 2017, 20:46

Поръчвам вече само бутикови торти от сладкари, до тази година, мисля вече да приключвам, много бои и оцветители и твръде скъпи и всъщност не особено вкусни торти.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4