Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Искам да танцувам балет облечен, като балерина

Мнениеот annydance » 08 Юли 2015, 16:45

FenNaBaleta написа:
Bambaa написа:Явно като начало е добре да изчакаш и помислиш от коя страна на брега си, преди да предприемаш трансформация :idea: Ако не си убеден, че има и мъже, които танцуват балет :arrow: да има, но кому е необходимо да си с пачка? :roll:

Хетеросексуален съм. Има мъже които танцуват балет и се наричат балетисти. Аз искам искам да танцувам балет облечен, като момиче и да съм с пачка и т.н.

С най-добри чувства ти казвам, че това е травеститска проява, която никой няма как да допусне, но май е добре да помислиш откъде ти идват такива идеи или пък просто да спреш да мислиш за това и да не я споделяш с никого, че бая подигравки (минимум, ако не и някой тупаник) ще отнесеш :idea:
annydance

Мнениеот Pipilota » 09 Юли 2015, 09:51

FenNaBaleta написа:
Bambaa написа:Явно като начало е добре да изчакаш и помислиш от коя страна на брега си, преди да предприемаш трансформация :idea: Ако не си убеден, че има и мъже, които танцуват балет :arrow: да има, но кому е необходимо да си с пачка? :roll:

Хетеросексуален съм. Има мъже които танцуват балет и се наричат балетисти. Аз искам искам да танцувам балет облечен, като момиче и да съм с пачка и т.н.
Ами кой те спира бе човек, купи си дрехи и си подскачай като си фен, отиди на някой друг курс да знаеш как да стъпиш и си играй ако искаш и пред блока, но ако си мислиш, че някой ще ти пляска, щото си мъж в женски дрехи няма как да стане номера. На теб любовта ти къде е - към балета, или към женските дрехи? Ако искаш просто да си фея, не ти трябват дори и уроци. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Harmony » 09 Юли 2015, 10:40

Pipilota написа:
FenNaBaleta написа:

Ами кой те спира бе човек, купи си дрехи и си подскачай като си фен, отиди на някой друг курс да знаеш как да стъпиш и си играй ако искаш и пред блока, но ако си мислиш, че някой ще ти пляска, щото си мъж в женски дрехи няма как да стане номера. На теб любовта ти къде е - към балета, или към женските дрехи? Ако искаш просто да си фея, не ти трябват дори и уроци. :mrgreen:

Не, че искам да се подигравам, но мнението на Pipilota е доста на място :idea: ако живееш в България де, ти от къде си?
Аватар
Harmony

Мнениеот Malina » 09 Юли 2015, 12:04

Pipilota написа:Хетеросексуален съм. Има мъже които танцуват балет и се наричат балетисти. Аз искам искам да танцувам балет облечен, като момиче и да съм с пачка и т.н.
Ами кой те спира бе човек, купи си дрехи и си подскачай като си фен, отиди на някой друг курс да знаеш как да стъпиш и си играй ако искаш и пред блока, но ако си мислиш, че някой ще ти пляска, щото си мъж в женски дрехи няма как да стане номера. На теб любовта ти къде е - към балета, или към женските дрехи? Ако искаш просто да си фея, не ти трябват дори и уроци. :mrgreen:[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: И аз така си мисля, че любовта май не е към балета, а към женственото излъчване.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Локумът » 09 Юли 2015, 13:31

Човек, направи го, танцувай като балеринка! :twisted:
Аватар
Локумът

Мнениеот FenNaBaleta » 09 Юли 2015, 14:46

От България съм. Вчера споделих с наште за интересите ми. Баща ми ми забрани да се занимавам с балет. Каза, че това е за мое добро. Почна да ме базика и да ми се кара. Стана ми тъжно. Обясни, че докато не стана на 18 и не си намеря работа ще правя това което, той каже. Любовта ми е към балета, но и към красивите дрехи и момичета.
FenNaBaleta

Мнениеот maminka » 10 Юли 2015, 15:22

FenNaBaleta написа:От България съм. Вчера споделих с наште за интересите ми. Баща ми ми забрани да се занимавам с балет. Каза, че това е за мое добро. Почна да ме базика и да ми се кара. Стана ми тъжно. Обясни, че докато не стана на 18 и не си намеря работа ще правя това което, той каже. Любовта ми е към балета, но и към красивите дрехи и момичета.

И без друго ти е късно на 14 години си в 8 клас, нали... Децата започват от 5 годишни, имаш реално едни 9 изпуснати години, които са си едно обучение в балетно училище,(имам приятелка, която дъщеря й е балерина) така че въобще не се захващай, а краисви момичета има и на спортните танци, така че ти си :arrow: действай :!:
maminka

Харесват ли ви хора с памперс гащи?

Мнениеот female1f1 » 04 Авг 2015, 19:46

Много ми харесаха хората с памперс гащи. Това са техни снимки https://instagram.com/underwareness/ Изпрати ми ги едно момче и реших да ги споделя. Харесват ли ви хората с памперс гащи?
female1f1

Re: Харесват ли ви хора с памперс гащи?

Мнениеот Pipilota » 05 Авг 2015, 06:07

female1f1 написа:Много ми харесаха хората с памперс гащи. Това са техни снимки https://instagram.com/underwareness/ Изпрати ми ги едно момче и реших да ги споделя. Харесват ли ви хората с памперс гащи?

ъъъ, странен опит за реклама! :shock:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Харесват ли ви хора с памперс гащи?

Мнениеот S_Milenska » 05 Авг 2015, 09:05

Супер много ми харесват!
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси