Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Помощ!!! Сънувам гаджето на приятелката си!

28 Фев 2018, 17:10

От две седмици сънувам гаджето на една от най-добрите ми приятелки. Снощи даже сънувах, че се целуваме. Момчето не ми харесва много и не е секси. Сега се притеснявам, че ще се държа странно като го видя. :cry: :cry: :cry: Спрях да говоря с приятелката си и даже не й пиша, защото постоянно се сещам за гаджето й. Много кофти ситуация. Кажете какво да правя :banghead:

Re: Помощ!!! Сънувам гаджето на приятелката си!

28 Фев 2018, 17:32

целенасоченоп се прехласни по някой друг, харесай си обект на обожание и слушай романтична музика, докато го зяпаш...
психиатрите твърдят че това помага да усилиш чувствата към наблюдавания.

28 Фев 2018, 17:34

Чети повече книги :mrgreen:

Re: Помощ! Обратният ми шеф ме сваля!

28 Фев 2018, 18:07

Абе ти си голяма п**ка :grin: Нез нам кво да прая, не мога да кажа на жената, ми врътни му една и да се приключва като не можеш да се разбереш с него като мъж :grin:

28 Фев 2018, 18:07

Ами ако наистина го харесваш и искаш да го целунеш, но реално не си даваш сметка затова?

28 Фев 2018, 18:18

Пеца, ако насилието беше решение в източна (че и в западна европа) нямаше да има евреи.
Аз съм добър професионалист, надявам се добър човек и се старая добър съпруг.
Да ме осъдят за нанасяне на телесна пвореда, не само ще ме остави без работа (съответно доход), а и ще лиши детето и жена ми от крупна сума по обезщетението. Единствения вариант да вдигна ръка в този случай е, ако съм заплашен....

28 Фев 2018, 18:37

Не разбрах какво имаше точно предвид Петко да врътнеш на шефа ти :mrgreen: , но работата хич не изглежда добре. Жена ти ще ти повярва ли, че шефа ти те тормози по този начин, ако й кажеш?

28 Фев 2018, 18:38

не зная...това е един от проблемите :banghead:

28 Фев 2018, 18:44

аз сънувам шефката на жената...и суседката от 4тия етаж....
случвало се е да сънувам учителката си по немски от гимназията.
Случва се човек да го пере хормона - страшно няма, ако не му се изтърве края.
Всяко човешко действие свързано с любов и секс може да бъде контролирано от волята му, докато е буден. Докато не налазиш тоз пич на живо.....(легнало, притиснато и на голо), няма какво да те притеснява. Съвестта ти би трябвало да е чиста...освен ако имаш план за вече намекнатите действия. :twisted:

08 Мар 2018, 15:42

На всеки се е случвало да сънува някой друг в по-компрометираща поза, така да го кажем. :mrgreen: В крайна сметка на първо място сме животни, така да кажа, всеки има своите нужди и понякога подсъзнателно се впечатляваме от някой и го приемаме по-различно. Но затова сме разумни същества, за да можем да се контролираме на живо. Ако някой не може да контролира чувствата и действията си, има нужда от помощ, не от форум.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 57