Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Помощ!!! Сънувам гаджето на приятелката си!

Мнениеот kikimoraa » 08 Мар 2018, 19:53

Охоо, аз какви неща съм сънувала, ако си ги слагам на сърцето! Сънувах, че правя секс с много близка моя приятелка, после ми беше неудобно да я гледам чак...
kikimoraa

Re: Да кажа ли на приятелката на синът ми неговата тайна

Мнениеот Ваня Стойчева » 12 Апр 2018, 15:11

Сбъркана история, гърди на 17 годишен келеш! Те още на тея години не знат какво искат, като порасне и се осъзнае да си слага каквито си иска екстри по себе си! Никога не бих финансирала подобна простотия на сина ми, след като иска да прави нещо такова, да си събира пари да се прави на маймуна колкото си иска.
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Да кажа ли на приятелката на синът ми неговата тайна

Мнениеот Frac » 12 Апр 2018, 17:24

pretty написа:
marsu написа:Защо ще се месиш в отношенията на хората? Какво искаш, синът ти да остане без приятелка? И защо ти изобщо мислиш да сбъдваш желание на 17 годишен за гърди?! Не знам кой е по-сбъркан, ти или сина ти!

Аз съм го родила и отгледала и имам право да му помагам и да изпълнявам желанията му. Живея в Европа и няма нищо сбъркано в нас. Ако остане без приятелка ще си намери друга. Ако приятелката му приеме тайната му тогава означава, че е открил истинската любов. Но ако не я приеме ще ми е сърдит.

Защо да е сърдит на вас? Всеки сам определя какъв да бъде, въпреки че в тази възраст е малко прекалено да иска да си слага гърди. Нека порасне още малко, след година-две може друго да поиска и ако не стане пак ли вие ще сте виновна?
Аватар
Frac

Re: Разгадайте ми един сън -жени с банани в ръцете ме викат

Мнениеот Буба Мара » 17 Апр 2018, 16:35

Кога ли ще ми се присъни на мен как се опитвам да завия крушката в кухнята и изведнъж на прозореца чука съседа и предлага той да ми я завърти.. крушката де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Буба Мара

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

Мнениеот Тъжна Луна » 08 Май 2018, 14:51

Ами сбъдни ги, освободи място в главата си за нови глупости :mrgreen:
Аватар
Тъжна Луна

Мнениеот Pipilota » 20 Май 2018, 08:13

Тъжна Луна написа:Ами сбъдни ги, освободи място в главата си за нови глупости :mrgreen:

Много добър съвет, стига да не лежиш в едно легло с брат си, нали? :Р Или за теб няма значение, стига да има вътре-вънка? :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Помощ! Обратният ми шеф ме сваля!

Мнениеот Локумът » 25 Май 2018, 08:48

orck написа:не зная...това е един от проблемите :banghead:

Много странен казус, според мен дории да не повярва, просто си дигай чукалата и търси нова работа. Сменяш я и толкова.
Аватар
Локумът

Мнениеот Локумът » 26 Юни 2018, 10:20

Това трябва да си в много сбъркано семейство, че да се случва и аз гласувам за ромско семейство. Не вярвам някое българаско семейство да си тика брат и сестра в леглото в сексуално най-активната възраст.
Аватар
Локумът

Re: Помощ!!! Сънувам гаджето на приятелката си!

Мнениеот Lollipop » 28 Авг 2018, 16:23

Изобщо не знам защо се обръща толкова голямо внимание на сънищата, това, че там не можем да конртолираме нищо, не означава, че в живота ще се хвърлим да правим глупости.Ако толкова нямате контрол над желанията си, то имате нужда от някой, който да ви научи как да подреждате приоритетите си.
Аватар
Lollipop

Какви дамски превръзки ще ми препоръчате?

Мнениеот new_1 » 12 Окт 2018, 11:31

Често се случва да еякуирам в гащите. Много ми е гадно като се случи особенно ако спя и се събудя така. После трябва да си пера гащите. Затова мисля да използвам дамски превръзки. Има хиляди марки и модели а аз незнам какви да взема.
new_1

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси