Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Помощ!!! Сънувам гаджето на приятелката си!

08 Мар 2018, 19:53

Охоо, аз какви неща съм сънувала, ако си ги слагам на сърцето! Сънувах, че правя секс с много близка моя приятелка, после ми беше неудобно да я гледам чак...

Re: Да кажа ли на приятелката на синът ми неговата тайна

12 Апр 2018, 15:11

Сбъркана история, гърди на 17 годишен келеш! Те още на тея години не знат какво искат, като порасне и се осъзнае да си слага каквито си иска екстри по себе си! Никога не бих финансирала подобна простотия на сина ми, след като иска да прави нещо такова, да си събира пари да се прави на маймуна колкото си иска.

Re: Да кажа ли на приятелката на синът ми неговата тайна

12 Апр 2018, 17:24

pretty написа:
marsu написа:Защо ще се месиш в отношенията на хората? Какво искаш, синът ти да остане без приятелка? И защо ти изобщо мислиш да сбъдваш желание на 17 годишен за гърди?! Не знам кой е по-сбъркан, ти или сина ти!

Аз съм го родила и отгледала и имам право да му помагам и да изпълнявам желанията му. Живея в Европа и няма нищо сбъркано в нас. Ако остане без приятелка ще си намери друга. Ако приятелката му приеме тайната му тогава означава, че е открил истинската любов. Но ако не я приеме ще ми е сърдит.

Защо да е сърдит на вас? Всеки сам определя какъв да бъде, въпреки че в тази възраст е малко прекалено да иска да си слага гърди. Нека порасне още малко, след година-две може друго да поиска и ако не стане пак ли вие ще сте виновна?

Re: Разгадайте ми един сън -жени с банани в ръцете ме викат

17 Апр 2018, 16:35

Кога ли ще ми се присъни на мен как се опитвам да завия крушката в кухнята и изведнъж на прозореца чука съседа и предлага той да ми я завърти.. крушката де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: Как да разкарам сексуалните мисли от главата ми?

08 Май 2018, 14:51

Ами сбъдни ги, освободи място в главата си за нови глупости :mrgreen:

20 Май 2018, 08:13

Тъжна Луна написа:Ами сбъдни ги, освободи място в главата си за нови глупости :mrgreen:

Много добър съвет, стига да не лежиш в едно легло с брат си, нали? :Р Или за теб няма значение, стига да има вътре-вънка? :lol:

Re: Помощ! Обратният ми шеф ме сваля!

25 Май 2018, 08:48

orck написа:не зная...това е един от проблемите :banghead:

Много странен казус, според мен дории да не повярва, просто си дигай чукалата и търси нова работа. Сменяш я и толкова.

26 Юни 2018, 10:20

Това трябва да си в много сбъркано семейство, че да се случва и аз гласувам за ромско семейство. Не вярвам някое българаско семейство да си тика брат и сестра в леглото в сексуално най-активната възраст.

Re: Помощ!!! Сънувам гаджето на приятелката си!

28 Авг 2018, 16:23

Изобщо не знам защо се обръща толкова голямо внимание на сънищата, това, че там не можем да конртолираме нищо, не означава, че в живота ще се хвърлим да правим глупости.Ако толкова нямате контрол над желанията си, то имате нужда от някой, който да ви научи как да подреждате приоритетите си.

Какви дамски превръзки ще ми препоръчате?

12 Окт 2018, 11:31

Често се случва да еякуирам в гащите. Много ми е гадно като се случи особенно ако спя и се събудя така. После трябва да си пера гащите. Затова мисля да използвам дамски превръзки. Има хиляди марки и модели а аз незнам какви да взема.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 57