Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
17 Дек 2019, 14:29
Харесва ми като идея. Дали да не купя едно боди на приятеля ми за Коледа?
18 Дек 2019, 11:49
mimeto96 написа:Харесва ми като идея. Дали да не купя едно боди на приятеля ми за Коледа?

А на него дали ще му хареса? То ависи от предназначението на бодито де...
09 Яну 2020, 15:39
Хобито ми е да се занимава с рап и да се обличам, като момиче. Досега не съм пускал песни в интернет. Според вас в този жанр има ли бъдеще за рапър, който да е кросдресър. Вие бихте ли слушали такъв рапър?
09 Яну 2020, 18:13
Рядко слушам рап, ама все си мисля, че рапърите изглеждат като лоши момчета или момичета. Ти как смяташ да я постигнеш тая визия?
10 Яну 2020, 10:21
Това ми звучи много смешно. Сигурно и така ще изглежда за много хора. Не, не бих слушала такъв рапър!
10 Яну 2020, 15:56
marchinko73 написа:Рядко слушам рап, ама все си мисля, че рапърите изглеждат като лоши момчета или момичета. Ти как смяташ да я постигнеш тая визия?
С дрехи, бижута, татуси, скандали.
10 Яну 2020, 16:28
rcd написа:marchinko73 написа:Рядко слушам рап, ама все си мисля, че рапърите изглеждат като лоши момчета или момичета. Ти как смяташ да я постигнеш тая визия?
С дрехи, бижута, татуси, скандали.
Това ще е интересно да се види. Пусни някое клипче.
13 Яну 2020, 11:29
Верно бе! Туй трябва да се види! Пусни едно клипче да разберем за какво става въпрос... То тъй на теория не може да преценим...
20 Яну 2020, 17:42
Здравейте тази година искам да отида на концерт на BTS. Още не са си обявили датите за конзерти през 2020, но ако имат в Европа бих отишла. Притеснявам се обаче, че няма да мога за издържа и ще се напикая. Последно ходих на кино на отмъстителите и ходих по време на филма до тоалетната, но сега не искам да пропусна и секунда от концерта. Искам да го изгледам целия. Мисля да отида с памперс на концерта и да го използвам, ако ми се доходи до тоалетната.
21 Яну 2020, 11:25
Е те това е тема за размисъл! Поздравления!

А дали ще ти е комфортно с тоя памперс? Пробвала ли си?