Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Да отида ли с памперс на концерт?

21 Яну 2020, 12:32

Лош Холестерол 007 написа:Е те това е тема за размисъл! Поздравления! :lol: А дали ще ти е комфортно с тоя памперс? Пробвала ли си?

Само, като малка, съм носила, но тогава всеки е носил.
Като голяма все не съм пробвала. Може би ще ми е по-комфорто с памперса понеже няма да се притеснявам, ако ми се доходи до тоалетната по време на концерта а пък след края на концерта може и да има много хора искащи да отидат до тоалетната и да трябва да стискам още и не знам дали ще мога.

21 Яну 2020, 12:55

А дали си се замисляла как ще изглеждаш с този памперс, особено ако си с панталон или дънки? Ще ти трябват поне 1-2 номера по-широки в ханша. :grin:

21 Яну 2020, 13:32

lyuta_chushka95 написа:А дали си се замисляла как ще изглеждаш с този памперс, особено ако си с панталон или дънки? Ще ти трябват поне 1-2 номера по-широки в ханша. :grin:

Не съм се замисляла. Ако могат да се започеят дънките ми не мисля, че ще ми трябват по-широки дънки, но ако не могат ще ми трябват. Пък може и да съм с клин.

21 Яну 2020, 16:25

От малоумните ви въпроси в този форум умирГам, хахаха , то бива, бива, ама ... :banghead: :banghead:

21 Яну 2020, 19:28

Мисля, че око отидеш там, ще си заета да плачеш от щастие. Казвам ти го от опит.

Re: Хванах го да ми носи роклята

22 Яну 2020, 13:29

Колко е голямо момчето? Вместо да му купуваш рокля, по-добре обсъдете проблема с родителите си. Не ми се вярва да са във възторг от идеята един ден синът им да им доведе зет.

22 Яну 2020, 15:59

Ни моа!!! :lol: Ама ти сериозно ли го мислиш това?!? :lol:

22 Яну 2020, 17:20

marchinko73 написа:Ни моа!!! :lol: Ама ти сериозно ли го мислиш това?!? :lol:

Да.
Моля без подигравки :twisted:

Re: ПАГУБНА СТРАСТ

29 Яну 2020, 14:23

Според мен проблемът не е толкова в количествата на храната, колкото в нейното качество. И в липсата на достатъчно движение. Аз ходя на фитнес и внимавам какво ям. Но... всеки отговаря за себе си.

Re: Спах с приятелката на брат ми

29 Яну 2020, 15:57

Нещо не успях да вдяна къде е проблема... От моя гледна точка тука изневяра няма... Аз не бих се засегнал, ако гаджето ми си легне с друга жена... ако е с мъж обаче работата е друга. :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 53, 54, 55, 56, 57