Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
21 Яну 2020, 12:32
Лош Холестерол 007 написа:Е те това е тема за размисъл! Поздравления!

А дали ще ти е комфортно с тоя памперс? Пробвала ли си?
Само, като малка, съм носила, но тогава всеки е носил.
Като голяма все не съм пробвала. Може би ще ми е по-комфорто с памперса понеже няма да се притеснявам, ако ми се доходи до тоалетната по време на концерта а пък след края на концерта може и да има много хора искащи да отидат до тоалетната и да трябва да стискам още и не знам дали ще мога.
21 Яну 2020, 12:55
А дали си се замисляла как ще изглеждаш с този памперс, особено ако си с панталон или дънки? Ще ти трябват поне 1-2 номера по-широки в ханша.
21 Яну 2020, 13:32
lyuta_chushka95 написа:А дали си се замисляла как ще изглеждаш с този памперс, особено ако си с панталон или дънки? Ще ти трябват поне 1-2 номера по-широки в ханша.

Не съм се замисляла. Ако могат да се започеят дънките ми не мисля, че ще ми трябват по-широки дънки, но ако не могат ще ми трябват. Пък може и да съм с клин.
21 Яну 2020, 16:25
От малоумните ви въпроси в този форум умирГам, хахаха , то бива, бива, ама ...
21 Яну 2020, 19:28
Мисля, че око отидеш там, ще си заета да плачеш от щастие. Казвам ти го от опит.
22 Яну 2020, 13:29
Колко е голямо момчето? Вместо да му купуваш рокля, по-добре обсъдете проблема с родителите си. Не ми се вярва да са във възторг от идеята един ден синът им да им доведе зет.
22 Яну 2020, 15:59
Ни моа!!!

Ама ти сериозно ли го мислиш това?!?
22 Яну 2020, 17:20
marchinko73 написа:Ни моа!!!

Ама ти сериозно ли го мислиш това?!?

Да.
Моля без подигравки
29 Яну 2020, 14:23
Според мен проблемът не е толкова в количествата на храната, колкото в нейното качество. И в липсата на достатъчно движение. Аз ходя на фитнес и внимавам какво ям. Но... всеки отговаря за себе си.
29 Яну 2020, 15:57
Нещо не успях да вдяна къде е проблема... От моя гледна точка тука изневяра няма... Аз не бих се засегнал, ако гаджето ми си легне с друга жена... ако е с мъж обаче работата е друга.