Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Една тема за Менса

30 Ное 2011, 19:51

Щом имаш толкова голямо желание, направи го докато е време. По добре да съжаляваш, че не си успяла, отколкото, че не си опитала.

13 Яну 2012, 12:36

valiart написа:Щом имаш желание от толкова години, направи си теста. Защото нали знаеш, с напредване на възрастта, ума вече не е толкова услужлив, и оценяването вече става по друг показател;)
Т

Тестът, който използва "Менса България", е възрастово зависим, т.е. има отделни скали например за 18-годишните и за 30-годишните.

Сайтът на "Менса България" е http://www.mensa.bg. Според него тестове се провеждат редовно в София, Пловдив и Варна.

09 Фев 2012, 10:53

Във връзка с темата искам да попитам някой решавал ли е тестовете на bg-iqtest които циркулират из интернет и доколко достоверни са те?

09 Фев 2012, 13:16

Memento написа:Във връзка с темата искам да попитам някой решавал ли е тестовете на bg-iqtest които циркулират из интернет и доколко достоверни са те?

Не не съм, но преди години се явявах на тест по интелектуална култура и смея да твърдя, че постигнах добър резултат.

Re: Менса - някой минавал ли е техен тест?

18 Ное 2014, 14:25

Тестовете са много интересни, аз обаче не вярвам,че мога да се справя, толкова съм разсеяна, че нямам шансове на толкова сериозен тест, но хората от Менса са много готини, имам приятел минал техен тест, не е толкова трудно казва, хаха :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2