Менса - някой минавал ли е техен тест?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Една тема за Менса

Мнениеот сиско » 30 Ное 2011, 19:51

Щом имаш толкова голямо желание, направи го докато е време. По добре да съжаляваш, че не си успяла, отколкото, че не си опитала.
сиско

Мнениеот metropolis » 13 Яну 2012, 12:36

valiart написа:Щом имаш желание от толкова години, направи си теста. Защото нали знаеш, с напредване на възрастта, ума вече не е толкова услужлив, и оценяването вече става по друг показател;)
Т

Тестът, който използва "Менса България", е възрастово зависим, т.е. има отделни скали например за 18-годишните и за 30-годишните.

Сайтът на "Менса България" е http://www.mensa.bg. Според него тестове се провеждат редовно в София, Пловдив и Варна.
Arte et humanitate, labore et scientia.
Аватар
metropolis

Мнениеот Memento » 09 Фев 2012, 10:53

Във връзка с темата искам да попитам някой решавал ли е тестовете на bg-iqtest които циркулират из интернет и доколко достоверни са те?
Аватар
Memento

Мнениеот Forman » 09 Фев 2012, 13:16

Memento написа:Във връзка с темата искам да попитам някой решавал ли е тестовете на bg-iqtest които циркулират из интернет и доколко достоверни са те?

Не не съм, но преди години се явявах на тест по интелектуална култура и смея да твърдя, че постигнах добър резултат.
Аватар
Forman

Re: Менса - някой минавал ли е техен тест?

Мнениеот S_Milenska » 18 Ное 2014, 14:25

Тестовете са много интересни, аз обаче не вярвам,че мога да се справя, толкова съм разсеяна, че нямам шансове на толкова сериозен тест, но хората от Менса са много готини, имам приятел минал техен тест, не е толкова трудно казва, хаха :)
Аватар
S_Milenska

Предишна

Назад към Общи здравни теми