Правила на форума
Добави отговор

Тайно местенце...за пари или други тайни неща :)

28 Окт 2011, 22:52

Дами, имате ли си тайно местенце, в което да криете...парички или тайни неща? Я си признайте, къде ги криете... :P

Re: Тайно местенце...

29 Окт 2011, 13:06

Violetta написа:Дами, имате ли си тайно местенце, в което да криете...парички или тайни неща? Я си признайте, къде ги криете... :P

Виолета, обир ли планираш :lol: Аз да си призная преди си ги слагах в една кутия от шоколадови пурички, която стоеше на видно място в кухнята. Ама сега къде ти пари у мен :)

29 Окт 2011, 15:31

Много забавно е това с тайното местенце :lol: Не нямам, няма от кой да ги крия ;)

31 Окт 2011, 12:54

valiart написа:Много забавно е това с тайното местенце :lol: Не нямам, няма от кой да ги крия ;)

Тайно, тайно.... чак толкова нямам особено за пари. Парите се изкарват виж нещата, които са ми спомен си ги крия. Имам и каса в банка, плаща се по 10лв месечно и си имам касета там. Удобно е, но декларината стойност не трябва да е повече от 50000 лв.

31 Окт 2011, 12:56

Аз моите ги крия в магазина! :lol: :lol: :lol:

31 Окт 2011, 12:57

d_2 написа:Аз моите ги крия в магазина! :lol: :lol: :lol:

В касиерките ли? Лелеее колко пари имаш, а колко дрехи. Истинска жена си

31 Окт 2011, 12:59

kriskiss2001 написа:
d_2 написа:Аз моите ги крия в магазина! :lol: :lol: :lol:

В касиерките ли? Лелеее колко пари имаш, а колко дрехи. Истинска жена си

Дрехи не знам, ама обувки...всичко ми е в обувки...имам цял гардероб, в който съм ги поместила.

31 Окт 2011, 13:02

ихааа, от онези острите с високия ток имаш ли? Любими са ми :oops: а босото краче в тях още повече

31 Окт 2011, 13:53

Изображение Не точно...ей такива .... почти същите си купих последно...

31 Окт 2011, 14:02

Супер са, винаги съм се чудил как не си изкълчвате краката. Веднъж погледнах една жена на висок ток и тя се препъна, чак на мен ми стана неудобно, защото все едно аз бях причината. То не , че не беше така де.....
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4