19 Окт 2016, 14:14
Избелването на зъбите не е много препоръчително, защото се нарушава емайла. С хубава паста за зъби и редовно миене на зъбите, което се подценява от много хора, може много да се подобри цвета на зъбите. Друго важно е, че много хора просто имат по-тъмен нюанс на зъбите. Едни зъбки си личи, когато са поддържани, дори и малко по-жълти, а не излъскани като при Рос от приятели.

- 21d772b61ec0cb9fba95815e77e4fa87.jpg (12.12 KiB) Прегледано 2957 пъти
19 Окт 2016, 15:56
Успя да ме разсмееш. Любим сериал
Много полезна информация!
19 Окт 2016, 20:48
Рос едва ли ще успеем да го стигнем

, но в домашните пасти, които може да си забърка човек за избелване на зъбите, винаги присъства содата. Аз знам една рецепта, която е със сода и мента.
20 Окт 2016, 08:20
Може би ако се ползва избелването със сода веднъж месечно, или по-рядко може да не се разруши емайла, но то всъщност, начин да се възстанови няма, затова е хубаво да си го пазим.
20 Окт 2016, 08:37
Към Ивони:) МОже ли рецептата със сода и мента?
20 Окт 2016, 10:05
dafinka написа:Към Ивони:) МОже ли рецептата със сода и мента?
Разбира се

! Прави се с 5 с.л. сода, 1 с.л. растително олио, 8 капки мента и половин ч.л. сол. Разбърква се и се ползва вместо паста за зъби. Съхранява се в хладилника.
31 Окт 2016, 16:40
rabotnata pchela написа:Наистина от къде да си намеря бирена мая?

В аптеката трябва да има, също и в магазин за хранителни добавки предполагам.
10 Яну 2017, 16:50
Аз не пуша и не пия кафе и определено зъбите ми са по-бели от на много други хора без да използвам някакви специални средства.
18 Яну 2017, 12:56
Кокосово масло, сода за хляб и някакво етерично масло, аз ползвам такова от мента и действате по въпроса с избелването

Ако го правите всеки ден и сте редовни няма как да не забележите ефекта...
21 Юни 2017, 09:30
Зъбите ми винаги са имали жълт отенък, но напоследък сякаш са по-жълти от обичайното. Смених пастата за зъби, но без ефект, а искам да избеля зъбите си. Не мога да рискувам с активен въглен, макар че съм чувала, че има много добри резултати, но все пак притеснението, че може да ми остане черна устата в неподходящ момент ме кара да търся друг вариант. Използването на сода за избелване на какво ли не ми дава надежда, че ще помогне и при избелването на зъбите. Дали някой от вас е пробвал да избели зъбите си със сода, постигнал ли е добри резултати и как точно я ползвахте, колко често?