25 Мар 2011, 10:42
Изкущавали ли сте се да опитате?
История на китайската медицина
26 Мар 2011, 16:17
Определено се изкушавам да опитам. Знае ли някой дали може да ми помогне за болки в гърба и кръста и къде в Стара Загора мога да открия специалист по акупунктура, защото ми се струва леко страшно, някой непотвърден "майстор" да ме направи на игленик
30 Мар 2011, 16:29
Първото нещо, което трябва да направи човек преди да се подложи на акупунктура, е да намери добър специалист, защото ако попадне на някой "разбирач " може му усложни проблемите вместо да ги реши.
01 Апр 2011, 10:51
Имам мигрена,но дали мога да я излекувам с акупунктура? Пробвала съм с какви ли не традиционни методи, лекове и билки, но не помага. Препоръчайте ми моля някой специалист, все пак както sladko630 каза, не мога да се доверя на някой шарлатанин, който ще влоши състоянието ми.
01 Апр 2011, 16:55
Интересно бих опитала но къде и при кой
03 Апр 2011, 18:35
Можете да си помогнете и сами чрез електро акупунктура. Новите апарати заместват иглите и могат да се използват у дома. Ако желаете повече информация по този въпрос и да се запознаете с уредите за електроакупунктура, можете да посетите офиса ни в гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 170, вх.0, партер.
Информация можете да намерите и в сайта ни: zdrave.alle.bg
04 Апр 2011, 12:01
Някой ползвал ли е
Вълшебно килимче Шакти? Дали не може да замести акупунктурата в домашни условия?
14 Май 2011, 23:35
Винаги ми се е виждало доста неприятно да съм набучен целия с игли, но сигурно действа щом така викат хората.
16 Май 2011, 14:31
HealthyBoy написа:Винаги ми се е виждало доста неприятно да съм набучен целия с игли, но сигурно действа щом така викат хората.
Ще ми се да знам какво е усещането.