Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
01 Окт 2018, 17:07
Но пък от друга страна абдоминопластиката наистина остава единственият вариант за това някои жени да приберат корема. Аз съм виждала слаби жени, със слаби крака, но коремчето си стои там и то по-скоро е отпуснато и със сланинки.
03 Окт 2018, 17:59
Според мен, всяка процедура трябва да се прави след консултация с лекар. Не може сами да си ги назначаваме, ако не става въпрос само за почистване на кожата.
09 Окт 2018, 17:07
Ето още промоции, да сте пробвали някоя от процедурите?
https://www.facebook.com/BeautySalonEff ... =3&theater
10 Окт 2018, 15:14
Ако трябва да се върнем на абдоминопластиката, имате ли представа колко време се задържа при нея ефектът?
10 Окт 2018, 16:00
annamaria написа:Ако трябва да се върнем на абдоминопластиката, имате ли представа колко време се задържа при нея ефектът?
Според мен зависи от начина на живот и дали няма бременност след нея.
10 Окт 2018, 16:03
Кислородната терапия е страхотна, съчетана с лек пилинг много ще освежи кожата.
11 Окт 2018, 14:04
annamaria написа:Ако трябва да се върнем на абдоминопластиката, имате ли представа колко време се задържа при нея ефектът?
Със сигурност ефектът не е постоянен. Вероятно след абдоминопластика си трябва хранителен режим и спорт.Защото това са депа, които със сигурност се запълват. А при втора бременност със сигурност ще е нужна и втора абдоминопластика.
11 Окт 2018, 16:23
Tinki написа:annamaria написа:Ако трябва да се върнем на абдоминопластиката, имате ли представа колко време се задържа при нея ефектът?
Със сигурност ефектът не е постоянен. Вероятно след абдоминопластика си трябва хранителен режим и спорт.Защото това са депа, които със сигурност се запълват. А при втора бременност със сигурност ще е нужна и втора абдоминопластика.

Жените на тази операция се подлагат след като са привършили с ражданията.
Любопитно ми е дали мъже се подлагат на нея?
12 Окт 2018, 11:10
Докато тука само си говорим за разни процедури, майка ми взела та си направила венус легаси. Очаквам да ми пусне снимки, защото е много ентусиазирана, че ефектът веднага проличал.