Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
28 Сеп 2017, 15:37
Мислите ли, че многократните пелени имат някакво предимство? Не мога да отрека, че са много по-полезни за околната среда, но в същото време са много неудобни за родителите, защото това е още едно нещо, което трябва да се пере, ама то да е само малката работа, как да е, ами другото.. как се почиства? Трябва ли да отричаме това, което представляват сега памперсите? Вие бихте ли използвали многократни пелени, вместо памперси?
28 Сеп 2017, 16:06
Е, то като изхабиш 10-15 мокри кърпи да поизбършеш бебето то после ходи мисли за екото..
10 Яну 2018, 12:56
вижда ми се трудно за поддържане а и какво правиш с пелените, които са наакани??? толкова е трудно да се почисти това, кърпите никога няма да станат като нови.
10 Яну 2018, 13:26
Предимство са за планетата, недостатък за са майките, които трябва да чистят след бебето.

А то, да си признаем, ака мноого!
30 Апр 2018, 15:04
chiZzY_biZzY написа:Предимство са за планетата, недостатък за са майките, които трябва да чистят след бебето.

А то, да си признаем, ака мноого!
Точно, планетата ще е добре, но колко изнервени жени ще ходят по нея, не е истина, сега само трябва да хвърлят памперса и повечето са бесни, а представете си, ако трябва да чистиш и переш ако...

Майките ни са били героини!
06 Ное 2018, 10:09
Аз ползвах такива с второто дете. Да кажа че е по-лесно, не е. Обаче пък наистина по-бързо свикна да пишка в гърне и премина без драми към гащички. Явно самото намокряне го караше да се чувства кофти. Но пък го има и моментът с прането и сушенето. Ааа, също така цената! Качествените и маркови пелени не са особено евтини. Поне като първоначална инвестиция.
06 Ное 2018, 10:59
Аз доста време проучвах и разпитвах за тези пелени, но накрая се отказах. Хубавите са доста скъпи, а и момента с прането ме разколеба още повече. Иначе имат страхотни десени - едни такива веселяшки. Имам приятелка, която се зариби и постоянно купува нови на бебето си

Казваше че то има повече пелени, отколкото тя - бикини