30 Ное 2011, 19:02
30 Ное 2011, 19:46
30 Ное 2011, 20:03
30 Ное 2011, 21:42
30 Ное 2011, 22:54
01 Дек 2011, 12:59
boicheva написа:Да една от книгите, които имам Аз е на Алън Пийз и Алън Гарнър " Езикът на тялото- скритият смисъл на думите", а другата която е много интересна също е на Георгий Щекин " Визуална психо-диагностика". Това е много интересна област, която помага да разбереш себе си и околните по техния невербален език, който говори много повече от словесния.
01 Дек 2011, 13:29
tweety написа:boicheva написа:Да една от книгите, които имам Аз е на Алън Пийз и Алън Гарнър " Езикът на тялото- скритият смисъл на думите", а другата която е много интересна също е на Георгий Щекин " Визуална психо-диагностика". Това е много интересна област, която помага да разбереш себе си и околните по техния невербален език, който говори много повече от словесния.
Тази книга и аз я имам, също така мога да препоръчам още няколко книги на Алън Пийз и Барбара Пийз. Тези двама психолози разглеждат отношенията в семейството. За тези, който все още не са открили тайната на идеалния брак нека да потърсят тези автори.
03 Дек 2011, 21:45
boicheva написа::)
Много интерес е филма " Излъжи ме" , разобличават престъпници чрез снопа от жестове. Интересното е, че от един видео запис, като му спреш звука може да разбереш много неща за човека, защото слушайки се разсейваш.
05 Дек 2011, 16:04
radowen написа:tweety написа:boicheva написа:Да една от книгите, които имам Аз е на Алън Пийз и Алън Гарнър " Езикът на тялото- скритият смисъл на думите", а другата която е много интересна също е на Георгий Щекин " Визуална психо-диагностика". Това е много интересна област, която помага да разбереш себе си и околните по техния невербален език, който говори много повече от словесния.
Тази книга и аз я имам, също така мога да препоръчам още няколко книги на Алън Пийз и Барбара Пийз. Тези двама психолози разглеждат отношенията в семейството. За тези, който все още не са открили тайната на идеалния брак нека да потърсят тези автори.
Стана ми интересноКак се казва книгата нвтори за брака?
22 Яну 2015, 14:52