Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Размерът и значението му

15 Май 2015, 15:17

Neven498 написа:
red_eyes написа:И аз така предполагам, но и за бюста знам, че си има своите болежки и то не малко, след операцията! :|

Сигурно не е тотално безболезнено, защото си е операция. Не съм се интересувала много, но чувам позитивни мнения от хора, които са се подлагали на уголемяване на бюста. До момента нямам познати, които са си признали за интимните си достойнства обаче :oops:

Хаха едва ли някой мъж ще си признае, но и аз съм виждала доста добри и естествено изглеждащи корекции на бюста :idea:

17 Май 2015, 09:37

Уголемяването на пениса оперативно не е много популярно, за гърдите е друго нещо, имам позната, която си сложи силикон, да ви кажа честно, досега силикон само по телевизията съм виждала и на снимки, но на живо е толкова странно! :shock: Точно все едно са топки, нищо естествено като форма.
А за болката в уголемяването на пениса мисля, че ще е далеч по-голяма. При жените се поставя импланта под мускулите, без да се разрязват,а пениса е като вена, там положението е страшно, не е мускул да го напомпиш в мола и да ти порасне.

19 Май 2015, 17:03

Kaya написа:Уголемяването на пениса оперативно не е много популярно, за гърдите е друго нещо, имам позната, която си сложи силикон, да ви кажа честно, досега силикон само по телевизията съм виждала и на снимки, но на живо е толкова странно! :shock: Точно все едно са топки, нищо естествено като форма.
А за болката в уголемяването на пениса мисля, че ще е далеч по-голяма. При жените се поставя импланта под мускулите, без да се разрязват,а пениса е като вена, там положението е страшно, не е мускул да го напомпиш в мола и да ти порасне.

При всички случаи ще е болезнено. Въпросът е кое боли повече - тялото или егото. ;)

20 Май 2015, 09:17

В много случаи размерът е по-скоро комплекс за мъжа, а не е проблем на жените, но кой да го разбере.

20 Май 2015, 10:48

Neven498 написа:
Kaya написа:Уголемяването на пениса оперативно не е много популярно, за гърдите е друго нещо, имам позната, която си сложи силикон, да ви кажа честно, досега силикон само по телевизията съм виждала и на снимки, но на живо е толкова странно! :shock: Точно все едно са топки, нищо естествено като форма.

При всички случаи ще е болезнено. Въпросът е кое боли повече - тялото или егото. ;)

Егото във всички случаи и във всички варианти, винаги е боляло много повече! :D Генерален извод!

12 Юли 2017, 09:48

Има си значение размера, не е приятно да си с някой, който прилича на детенце, ама това си е като размера на гърдите, едни ги имат, други ги нямаме. :lol:

14 Юли 2017, 10:21

Не е маловажно, ама като няма какво да се направи, не може всеки да тръгне оперативно да си уголемява. Често е свързано и с проблем с килограмите, когато се натрупат мазнини в областта, при отслабване се добавят 2 см.

Хранителни добавки за уголемяване на пениса

30 Юни 2018, 01:29

Здравейте,

Някой ползвал ли е този продукт?

Съвсем случайно попаднах на този сайт и сякаш изглежда достоверен продукт
Знаете ли нещо за тази добавка?
Member__XXL.jpg
Member__XXL.jpg (25.8 KiB) Прегледано 1588 пъти

Re: Хранителни добавки за уголемяване на пениса

30 Юни 2018, 13:26

Работи ли, с колко го уголеми?

Re: Хранителни добавки за уголемяване на пениса

30 Юни 2018, 13:29

Мъжът ми пие разни такива неща, дърпа си го (гимнастика било), ще го питам за мнение...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9