Хранителни добавки за уголемяване на пениса

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Размерът и значението му

Мнениеот Didoncheto » 21 Апр 2012, 16:58

Е, хайде сега, как да няма значение размера, защо се заблуждаваме излишно? Както казва една моя дружка - Шевна машина с тънка игла не ми трябва :lol: :lol: :lol:
Didoncheto

Мнениеот lallali » 11 Май 2012, 16:52

Всъщност никога не съм разбирала този спор за размера, все пак важно е да ти е яко с човека до теб, всичко останало са празни приказки.
Аватар
lallali

Мнениеот Konstantin » 14 Май 2012, 14:49

Случайно чух един разговор между сестра ми и приятелките й, беше точно на тази тема - Размерът и значението му, ами отвратих се, сериозно ви казвам. такава глупост, такава простотия няма, седнали да описват коя колко голям е виждала. Тва жените са страшно нещо
Konstantin

Мнениеот teddy » 14 Май 2012, 14:54

Konstantin написа:Случайно чух един разговор между сестра ми и приятелките й, беше точно на тази тема - Размерът и значението му, ами отвратих се, сериозно ви казвам. такава глупост, такава простотия няма, седнали да описват коя колко голям е виждала. Тва жените са страшно нещо

Хайде, де :lol: Жена съм, но никога не съм участвала в подобни разговори - това е нещо твърде лично и предполагам, че много жени ще ме подкрепят. А вие мъжете какво - не говорите за гърди и седалища ли? Само това правите, ей, а после жените били "страшно нещо". Ами щом вие го правите, защо и ние да не го правим :mrgreen:
teddy

Мнениеот Konstantin » 14 Май 2012, 15:25

Не съм искал да обидя някого с коментара си, всяко правило си има изключения все пак. Аз обичам да пазя интимните моменти и красотите на моята половинка за себе си, а това че други мъже правят обществена дисекция на гаджетата си, това си е техен проблем! И недей да спориш, голяма част от жените наистина са страшно нещо! и то без кавички!
Konstantin

Мнениеот Адел » 16 Май 2012, 09:45

Konstantin написа:Случайно чух един разговор между сестра ми и приятелките й, беше точно на тази тема - Размерът и значението му, ами отвратих се, сериозно ви казвам. такава глупост, такава простотия няма, седнали да описват коя колко голям е виждала. Тва жените са страшно нещо

Много интересно мнение. А ние жените трябва ли да се възмущаваме, когато чуваме как подробно описвате интимните си преживявания с нас?
Аватар
Адел

Мнениеот cheap&chic » 16 Май 2012, 10:26

общо взето, всичките ми разговори с жени на тази тема са били с курИОЗНА цел, сиреч, да се повеселим коя как е избягала след свалянето на нечии гащи или като по-голяма смелчага е преглътнала и се е пробвала :D мъже, искам да ви кажа едно - подбирайте жените по интелекта и такива, които да кажат на приятелките си, че ви е малък пениса в колекцията просто няма да имате. една умна жена никога не би споделила разочарованията от секса под форма на оплюване на партньора с приятелките си (или други жени). и най-вече една умна жена винаги намира на какво да се наслади и умее да си ушие нещо уникално с малката игла :) лошото е, че вие самите се панирате, правите нещата още по-зле психологически - за желанието ви и следователно психологически - за размера си. има неща на тоя свят, за които е хубаво да изключим малко мозъка и да се отдадем на усещанията, именно поради тази причина размерът ви винаги е имал повече значение за вас, отколкото за нас. секса за жената е най-вече усещане, емоция, метафизика, докато при вас често нещата придобиват механотехникум нюанс. в това няма нищо лошо, де, природата ни е направила различни и допълващи се. никога няма да забравя как веднъж след поне 3 опита с един много голям сандвич, просто реших да си го спестя от диетата, мир и всичко хубаво, но природата ни е направила да се допълваме и по-специфично. лично аз нямам никакви функционални проблеми, да чукам на дърво, но колкото по-голямо е туй дърво, толкова повече функционални проблеми изпитвам, така да се каже. изглежда един мъж с по-голям пенис е много вървежен сред всички жени, но за мен не е толкова подходящ, виждате ли как размерът буквално си е нож с две остриета :D изглежда аз съм от такъв край на страната, реклама няма нужда да си правя, тук само един ти стига, той се впуска да разправя надлъж и нашир :mrgreen: от своя страна... иначе, някой каза, че е най-важно да ти е готино с човека, както вече споменах за нас секса е много повече и възможностите му са достатъчно големи :)
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic

Мнениеот Ваня Стойчева » 15 Яну 2015, 17:35

Адел написа:

Много интересно мнение. А ние жените трябва ли да се възмущаваме, когато чуваме как подробно описвате интимните си преживявания с нас?

Мъжете никога не описват преживяванията си с жена, това са много редки случаи, да не кажа почти нулеви, докато жените са много по-многословни, когато става въпрос за секс и за размери.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот mix_twix » 15 Яну 2015, 17:42

Мда, жените повече обсъждат размерите и къде си ги слагат тези размери, не си мислете, че мъжете сме толкова подробни, знаете, че мъжете казват всичко с 2 думи, а жените изпадат в подробности. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Slavena » 16 Яну 2015, 17:27

Размерът не е от значение, а нещата, които се вършат с него :)
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти