valiart написа:Ей това се казва приказкаНяма скрито, покрито
Обаче освен, че се показва, трябва и да се доказва, иначе къде е смисъла

valiart написа:Ей това се казва приказкаНяма скрито, покрито
big boss написа:Статистиката отдавна е доказала, че за пълноценен физиологически сексуален контакт е необходимо размерът на половия член в ерекция да е в съотношение с размера на влагалището при жената, което средно е между 9 - 11 см.Това означава че огромна част от мъжете ( 90%) отговарят на това условие да могат да осъществят успешен полов акт.Защото средният размер ( дължина ) на пениса във възбудено състояние статистически е между 12 - 15 см.
valiart написа:Това със статистиката, като успокоение ли да го приемат някои мъже?!
kriskiss2001 написа:valiart написа:Това със статистиката, като успокоение ли да го приемат някои мъже?!
Статистиката е смешно нещо, не може да се обхванах всички, а това 1000 мъже от всички нищо не значи, от теория на вероятностите може да излезе, че се дават грешни данни
spend написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Това със статистиката, като успокоение ли да го приемат някои мъже?!
Статистиката е смешно нещо, не може да се обхванах всички, а това 1000 мъже от всички нищо не значи, от теория на вероятностите може да излезе, че се дават грешни данни
Крискис, думите ти звучат много притеснително. Нещо да не се притесняваш?
spend написа:Не мен нищо, свързано с моите размери не ме притеснява.
kriskiss2001 написа:spend написа:Не мен нищо, свързано с моите размери не ме притеснява.
и аз съм така. Значи + / - всичко е наред при теб и мен
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта