annamaria написа:Вече почти няма жена, която да не се възползва от предимствата на лазерната епилация като начин на обезкосмяване. Просто е най-добрият начин да се сдобием с гладка кожа.
Ти в НеоЕфект ли правеше процедури?
annamaria написа:Вече почти няма жена, която да не се възползва от предимствата на лазерната епилация като начин на обезкосмяване. Просто е най-добрият начин да се сдобием с гладка кожа.
annamaria написа:Да, в НеоЕфект съм си правила лазерна епилация на зона мишници и интим. След петата процедура смея да кажа и да се похваля, че резултатът е много добър. Сега планирам и ръце да започна да правя.
Gold написа:annamaria написа:Да, в НеоЕфект съм си правила лазерна епилация на зона мишници и интим. След петата процедура смея да кажа и да се похваля, че резултатът е много добър. Сега планирам и ръце да започна да правя.
Как издържаш на интима, мене много ме боли.
Lisandra написа:Аз тъкмо да почна епилация и затвориха. Ама то няма как, не са виновни хората, правят го за наша безопасност.
Yarost написа:Не навсякъде обаче има диоден лазер. Аз съм ходила в НеоЕфект-точно 7 процедури бяха достатъчни за зона триъгълник.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта