Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Епилация - кой вид епилация да избера?

31 Мар 2020, 18:05

Lisandra написа:Аз тъкмо да почна епилация и затвориха. Ама то няма как, не са виновни хората, правят го за наша безопасност.

Днеска гледах по Нова български учени, които предлагат бързи тестове, които да покажат дали си здрав и дали имаш антитела. Ако го въведат работния процес ще може да продължи. Иначе не се издържа. Примерно аз трябва да отида при Каляшева, правя си тест и отивам.

14 Апр 2020, 10:17

Лазерната епилация с диоден лазер е най-ефикасна. Бори се дори с по-светли косъмчета.

14 Апр 2020, 10:36

Не навсякъде обаче има диоден лазер. Аз съм ходила в НеоЕфект-точно 7 процедури бяха достатъчни за зона триъгълник.

22 Апр 2020, 13:14

Yarost написа:Не навсякъде обаче има диоден лазер. Аз съм ходила в НеоЕфект-точно 7 процедури бяха достатъчни за зона триъгълник.

Други зони правила ли си си?

23 Апр 2020, 11:01

Не, но се чудя дали да не започна зона бедра.

27 Апр 2020, 03:00

Yarost написа:Не навсякъде обаче има диоден лазер. Аз съм ходила в НеоЕфект-точно 7 процедури бяха достатъчни за зона триъгълник.

Болезнено ли е на триъгълника?

01 Май 2020, 09:53

Зона триъгълник си е чувствителна. Но с гела има охлаждащ ефект.

03 Май 2020, 13:18

annamaria написа:Зона триъгълник си е чувствителна. Но с гела има охлаждащ ефект.

Това ли е целта на гела?

05 Май 2020, 00:41

annamaria написа:Зона триъгълник си е чувствителна. Но с гела има охлаждащ ефект.

Какъв е този гел, кога се нанася? Ти къде се епилираш?

07 Май 2020, 08:24

Pacienti написа:

Какъв е този гел, кога се нанася? Ти къде се епилираш?

При лазерната епилация винаги се използва гел. Има охлаждащо действие и освен това предпазва от лъчите на лазера.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11