29 Авг 2016, 14:27
И аз мисля, че човек сам е отговорен за действията и бездействията си. Да, не се губи или съсипва нещо нарочно, но го позволяваш, не взимаш мерки и се оставяш на течението, докато не стане късно. И тогава или успяваш с много мъка и желание да закърпиш нещата и повече не повтаряш грешките си, или не си взимаш поуките и си продължаваш по стария начин до следващия трус.
26 Май 2017, 12:31
Трудно може да се закрепи и поправи загубена връзка, а какво го прави семейство, всяко семейство си има своите неща, които ги държат заедно. подкрепата, споделянето на проблеми, търсенето на решения, това са нещата, които ни правят семейство.
15 Юни 2017, 11:59
Връзката, подкрепата, това са нещата, да знаеш, че можеш да разчиташ на човека до себе си. Само така може да определиш тази връзка като семейство. Семейството не е в подписаните документи пред хората и в халките, а в отношенията ;)
25 Окт 2017, 11:29
Когато се появи някоя трудност пред двойката най-много си личи дали става въпрос за семейство или просто връзка, за удовлетворяване на нуждите - билот о физически или емоционални. Все пак когато сме с някой,з наем и усешаме любовта му. Много грешно за мен се смята, че ако нямаш дете, или нямаш сключен брак черно на бяло, ти с тоя човек не си семейство...всъщност, може ли дас и семейство с някой, без да имаш деца или брак?
17 Яну 2019, 15:03
Споделянето на хубавите и лошите моменти. Доверието, празниците, топлината, чувството за единност.
03 Юли 2019, 09:10
Общата отговорност, оБщата посока и компромисите. Ясно е, че двойките се събират, защото се обичат. После обаче са нужни именно тези неща, за да оцелеят заедно.
17 Юли 2019, 09:40
Компромисите, подкрепата, споделянето...
17 Юли 2019, 17:15
Според мен семейство ни првят трудните моменти, в които не се изоставяме. :) А хубавите моменти ни правят щастлива двойка и помагат да запазим семейството си в трудните! :) Ако ги няма хубавите мигове, които да ни зареждат, няма как да запазим семейството си, дори и да нямаме сътресения във връзката или трудности в семейството. Трябва да се глезим, за да запазим любовта между нас.
01 Авг 2019, 09:15
Сплотеността и разбирането. Както и доверието.