Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
15 Авг 2018, 16:35
Хубаво ще е да знаят, но ако това не се практикува се забравя и като цяло няма да има смисъл, ако на 10 години са научили 10 хора, като станат на 25 и тръгнат по сватби могат и да не ги помнят.
13 Ное 2018, 13:16
Никога не бих искала детето ми да се занимава с каквото и да е изкуство насила, задължително и т.н. Това е изкуство, трябва да го искаш, да ти е хубаво, а не да е като бреме. Иначе къде отива удоволствието?!
06 Дек 2018, 11:59
Със задължителния момент само могат да отблъснат децата от каквото и да е. Трябва да стане по собствено желание, с даване на пример и добро настроение. Иначе е мисия невъзможна.
17 Дек 2018, 10:48
Дъщеря ми пожела сама да я запиша на народни танци, защото приятелчетата й от градината ходят. Много хубаво ми стана, мислех си че българският фолклор замира. Радвам се че не съм права. Забелязвам наистина голям интерес към танците, щом и школите не са една или две.
03 Яну 2019, 15:16
Не бих го нарекла експлоатиране. Нека се разпространява нашия фолклор. Няма нищо лошо. Предвид това че народни певци почти не останаха, камо ли да ни представят по света...
04 Яну 2019, 11:31
И аз мисля че се връща интереса. Даже аз се записах скоро на народни танци. Хем настроение, хем да понауча някое хоро.
08 Мар 2019, 18:33
Аз пък не мисля... Просто сега много майки са се заели да записват децата си н атия народни танци, но колко от тия деца ще продължат във времето да се занимават с туй нещо?
09 Май 2019, 10:23
И аз не го приемам за експлоатация. В крайна сметка си има авторски права, единият иска разрешение и ако го получи, си плаща. Пък и се разпространява българския фолклор така.
07 Авг 2019, 10:43
Определено. И е много радостно. Освен, че е добро физическо натоварване, народните танци и народната музика са връщане към българските ценности и традиции. Там хората общуват и се разтоварват. Дори и да е мода сред младите, много е хубаво! Трябва да пазим българското!
14 Авг 2019, 09:30
Как ли пък ще накарат дете, което не иска или не може да танцува, да ходи на танци?! Направо звучи безумно.