За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Миришат ми краката какво да направя?

25 Ное 2016, 12:21

Всяка вечер топли бани в леген със разтворена сода. Много помага.

25 Ное 2016, 12:46

Содата наиситна много абсорбира миризмата и не трябва да се подценява изобщо, натапянето на краката в сода има огромен ефект.

25 Ное 2016, 13:20

Има идна рецепта, която подейства на мой близък, но при друг не помогна, така че всичко е индивидуално. 1 ч.л. гасена вар се размива в 3 л вода и малко зехтин. Топят се краката в продължение на 5 минути, но само частта, с която се стъпва най-отдолу, не цялото стъпало.

25 Ное 2016, 13:24

Вземи си пудрите, които ти препоръчват, по-лесно ми се струва от разни вани с каквотго и да е било. ;) всяка вечер занимания...

26 Ное 2016, 21:59

Занимания, но ако така можеш да се отървеш от проблема завинаги, си заслужава да се занимаваш.

28 Ное 2016, 15:43

mix_twix чела съм за терапии с ботокс, които намаляват потенето в проблемни места (крака, подмишници, длани..) и от там се предотвратява и появата на миризма като се събуе човек някъде на гости. За съжаление, когато си цял ден навън, няма как да се сменят чорапи и обувки през деня... Ако положението е тежко, потърси по темата.

28 Ное 2016, 17:21

По този начин с ботокс не се ли потискат жлезите и да стане по-зле? Миризмата е от гъбичките и бактериите.

30 Ное 2016, 18:57

Не знам да има противопоказания, то е локално, не влияе на организма и трае няколко месеца. Тя миризмата идва от окисляването на потта, ама когато количеството е голямо, когато изпотените са ти краката и няма как да си ги миеш толкова често, търсиш решения. Има хора, за които наистина е проблем, които ги подтиска много и не смеят да свалят обувки, ако нямат възможност да изтичат до банята.

30 Ное 2016, 22:28

Ботоксът и за това ли се ползва? А миризливите крака и потенето наистина са доста сериозен проблем. Постоянно се притеснява човек.

14 Дек 2016, 15:07

roksana написа:Ботоксът и за това ли се ползва? А миризливите крака и потенето наистина са доста сериозен проблем. Постоянно се притеснява човек.

И за мен беше любопитно, но ето виж https://web.facebook.com/...=3&theater слагат го не само на крака, но и на други проблемни области.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7