Даниела Стоянова написа:Целогодишно краката ми се потни, не зависимо дали навън е студено или топло. Давам много пари за обувки, но прибера ли се от работа задължително първата ми работа е да влезна в банята. Толкова е неприятно, за това направих темата във форума. Ще ви помоля да дадете съвет за изпитани кремове и мазила срещу изпотяване на краката и неприятна миризма!
Даниела Стоянова написа:Целогодишно краката ми се потни, не зависимо дали навън е студено или топло. Давам много пари за обувки, но прибера ли се от работа задължително първата ми работа е да влезна в банята. Толкова е неприятно, за това направих темата във форума. Ще ви помоля да дадете съвет за изпитани кремове и мазила срещу изпотяване на краката и неприятна миризма!
eli написа:Аз имам ужасни напукани пети и това е постоянно. Мажа ги всеки път след баня и търкам с пемза, но са меки до половин час след баня. После пак стават твърди и се напукват, незнам вече какво да ги правя. А ето че пак идва лятото и как да се събуя по чехли с тези напукани пети? :(
balsam написа:eli написа:Аз имам ужасни напукани пети и това е постоянно. Мажа ги всеки път след баня и търкам с пемза, но са меки до половин час след баня. После пак стават твърди и се напукват, незнам вече какво да ги правя. А ето че пак идва лятото и как да се събуя по чехли с тези напукани пети? :(
Има кремове за крака с гъша мас, които са много ефикасни, но са скъпички. Иначе аз си взех от Avon специално за крака и съм ок.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта