За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
14 Дек 2016, 15:09
Много ми е интересно, как може ботокса да помогне.
14 Дек 2016, 15:59
Сигурно потиска потните жлези, не мога да си го обясня и аз по друг начин.
14 Дек 2016, 16:21
sofi_black написа:Сигурно потиска потните жлези, не мога да си го обясня и аз по друг начин.
Звучи гениално, като по такъв начин се потискат функциите на тялото, едва се удържам да не ида да си сложа ботокс на петите...
14 Дек 2016, 17:29
Може да се слага сода в обувките да абсорбира миризмата и влагата и така няма да се вмирисват. :)
15 Дек 2016, 10:53
Вечер си ги кисни в оцет и после ги мажеш с мед. Прежалваш едни чорапи и през нощта така спиш.
19 Дек 2016, 17:51
кора-бия написа:sofi_black написа:Сигурно потиска потните жлези, не мога да си го обясня и аз по друг начин.
Звучи гениално, като по такъв начин се потискат функциите на тялото, едва се удържам да не ида да си сложа ботокс на петите...

Ето за ботокса против изпотяването, как точно го предотвратява
http://www.drkaliasheva.com/services/bo ... zpotyavane . Не подтиска фунциите на тялото, прекалено малки са площите, над които се влияе. Така че, няма нищо за притеснение.
20 Дек 2016, 10:44
А дали се прави такава терапия и подмишниците? :)
20 Дек 2016, 11:04
Аз съм чувала и за мишниците да се прилага. Там лекаря специалист трябва да си каже думата дали може или не. По-деликатна област е и може да се засегнат неща, които не трябва.
20 Дек 2016, 15:59
Прилага се под мишниците, в статията даже пише, че там е най-честата област. Описва подробно и как няма странични ефекти, ботокса въздейства индиректно на потните жлези и така намалява производството на пот, но това не се компенсира с повече потене другаде.
Ако човек се поти повече от останалите, това е начин да се нормализира.
20 Дек 2016, 17:34
Сигурно през определен период трябва да се подновява терапията. Колко време издържа да не се поти, след като е сложен ботокса?