За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Миришат ми краката какво да направя?

21 Дек 2016, 12:25

на мен ми изглежда разумно, стига да нямаш гъдел! :) Все пак е голямо облекчение, особено, ако проблемът е много сериозен!

21 Дек 2016, 16:11

В крайни ситуации трябва да се взимат крайни мерки. Не ботокс ами не знам какво бих пробвала, ако имах този проблем.

22 Дек 2016, 12:50

mamina Дава се, че ефекта с ботокса трае шест или повече месеци. Значи реално един път годишно преди лятото би вършело идеална работа за всеки, на който потенето е проблем.

23 Дек 2016, 11:33

Щом действа повече от шест месеца ботокса, това е супер! Стига да няма някакви противопоказания и конкретния човек да няма проблем да му бъде приложен този метод.

27 Дек 2016, 15:15

ако са гъби4ки те трябва да се лекуват тоя ботокс само ще замажи положението и после пак ще го има проблема, трябва да се търси решение а не да се замаскира проблема

29 Дек 2016, 16:21

Права си, ако са гъбички, трябва да се лекуват. Ботокса е само против изпотяването. За това тези неща трябва при дерматолог, а не в козметично студио. Докторът знае да съобрази дали трябва да лекуваш нещо и ще ти го назначи. Няма просто да ти постави ботокс, ако имаш друг проблем.

28 Апр 2017, 15:29

Краката не миришат ли, когато има гъбички, а не само когато се изпотят? :?:

28 Апр 2017, 23:08

vanusha написа:Краката не миришат ли, когато има гъбички, а не само когато се изпотят? :?:

Може от обувките, дори и да нямаш гъбички, те пак да си миришат умопомрачително.

29 Апр 2017, 10:04

На мен само от един магазин ми се вмирисват краката - МатСтар.. не препоръчвам на никой, не са им някакви евтини обувките, мога д акажа,че са среден клас, но такава смрад .. не съм имала проблем и с обувки за по 10 лева..

20 Дек 2017, 12:02

Всеки ден с чисти чорапи, вечер краката се накисват във вода със сода и ябълков оцет. Малко по малко прпоблемът изчезва с миризливите крака.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7