Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Борисов ще депозира оставка

Мнениеот djudjanka » 20 Фев 2013, 12:28

Няма да се очудя тези, които са замеряли с камъни да са свързани с опозицията! Много добре използваха момента и прецакаха отново народа. Нямам думи просто, докато се радвах, че сме се надигнали и уединили, сега се връщаме назад!
Аватар
djudjanka

Мнениеот sunnyr » 20 Фев 2013, 12:40

Безумно е това правителство да падне в жертва на негативите, завещани от предишните управляващи!
sunnyr

Мнениеот victory » 20 Фев 2013, 13:13

Оставката е депозирана, ще се гласува утре сутрин :!: Ще следим какво ще се случи...
victory

Re: „Най-добрият град за живеене в България” - арена за обид

Мнениеот Tanq87 » 20 Фев 2013, 14:44

Здравейте приятели!Аз съм от град Бургас,тук съм родена и тук живея.Мисля че тези обиди и тези грозни дуели между градовете са напълно безмислени и излишно глупави!До сега не съм чула някой преди да се роди да си е избрал къде ще се роди и къде ще живее!? !Всеки град си е красив по своему !!!
Tanq87

Мнениеот hristinara » 20 Фев 2013, 14:48

Съгласна съм с Tanq87...Спорът е безмислен...
hristinara

Мнениеот monster » 21 Фев 2013, 10:39

Тази класация на Дарик наистина е терен за обиди...и то главно между Стара Загора и Бургас...Какво толкова делят двата града!? Не мога да схвана :roll:
monster

Мнениеот monster » 21 Фев 2013, 10:42

‎"Не питай, какво може държавата да направи за теб, а питай, какво можеш ти да направиш за държавата си." - Джон Кенеди
monster

Мнениеот hristinara » 21 Фев 2013, 14:37

Където и да отворя...все около това се въртят новините...Сега чета, че трактори се събрали около парламента, а камиони с овце са паркирани около храм-паметник „Александър Невски" в защита на Борисов :roll:
hristinara

Мнениеот Siss » 21 Фев 2013, 16:39

"Без алтернатива: Изумявам се на идиоти, които твърдят, че не искат никого от познатите политици. И от непознатите политици също не искат никого. Това е нещастие, защото такива хора стават все повече в България. Те не могат да правят нищо, нищо не искат и не знаят какво да правят. Политиката и политиците са необходимо зло. Ако не се понасяте съвсем с местните политици, ще трябва да си вкарате отвън. Чрез война например. Избирайте си между турски и руски такива. Щото американците няма да дойдат да ни оправят. Това е положението."
Много добре го е написал Мартин Карбовски
Siss

Мнениеот Tanq87 » 22 Фев 2013, 19:43

Предсказанията на Ванга за България

"Не бива да се караме, защото вярата и любовта са най-важни.
Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в училищата, България ще намери своето спасение.
Нужен е един Бог, единен народ и един владетел. Сини, червени и зелени трябва да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от кризата.
Страната ще се оправи, ако начело дойде добър и честен водач. Ще дойде мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.
Ще мине време и ще се появи висок човек, пришълец, който ще бъде добър шивач и крояч.
Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с енергия, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие."
Tanq87

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси