Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Мар 2013, 22:42
Трябва ни
това Научно доказано, за подобряване потока на кръв и кислород към мозъка и крайниците, което е главен фактор за подобряване функцията на паметта, умствена острота и други когнитивни функции.
Да си поразмърдаме мозъка и да си напрегнем паметта за грешките, които ни докараха до тук. После да си сложим усмивката, подсилена с червило и малко руж за цвят да започнем начисто помнейки и поучавайки се от грешките в миналото. Ако лечението не подейства ще го заменим с друго и така докато стигнем до сънотворните или други по силни лекарства.
30 Мар 2013, 14:29
deenev написа:Предлагам да си вдигнете още 30-40 % цените- тогава народа или ще се излекува за един ден, или ще си умре от невъзможност да си купи лекарствата

Цените на лекарствата в мрежата са фиксирани с пределна цена от агенцията по лекарствата,останалите продукти се регулират на пазарен принцип търсене предлагане, което е определящ фактор за ценообразуването.
България може да се излекува не само с опиати и болкоуспокояващи, а с лекарство стимулиращо работата.Не сме толкова работни и отдадени на работата както ни се носи славата, гледаме да минем по леко в страни да не се натоварим прекалено пък ако може и да ни платят повече ще стане работата.Натрупаните проблеми са много назад във времето и не мисля че могат да се оправят и за 10 години.
30 Мар 2013, 23:52
Ще гласувам и всеки един трябва да го направи, в противен случай следващите стачки ще бъдат срещу самите нас.Не искам да виждам ДПС и БСП как доволно потриват ръце и как стовариха вината на други хора все едно току що са слезли от самолета и не ги е имало 20 години в България.
ЗА ГЕРБЕРИТЕ
01 Апр 2013, 16:10
Аз препоръчвам агресивна терапия с ТРАНКСЕН ...
04 Апр 2013, 10:52
Ако си мислите, че случаят с улица "Ханко Брат"е прецедент, вижте това!

- 1.jpg.jpg (28.15 KiB) Прегледано 908 пъти
04 Апр 2013, 11:01
И аз ще пусна гласа си за ГЕРБ
04 Апр 2013, 14:51
С неграмотност към прогрес...Тъжно, но факт!
12 Апр 2013, 14:59
Всеки казва, че ще гласува, а накрая балотажи...Как става това?