Живеем в кочината - тема за омраза към политици, политика и всичко останало

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ще гласувате ли на 12 май?

Мнениеот Womanitka » 18 Апр 2013, 10:29

Естествено, че ще гласувам с Номер 15- ГЕРБ. Мразя лъжите във всичките им проявления. Мразя лицемерието и наглостта. Смятам се за разумен човек и когато видя направеното хубаво не мога да го отрека. Виждам строителство, виждам опити да се оправи нещо, виждам наистина опит за справяне с проблемите на хората.
На старта на предизборната кампания не чух лъжи, не чух обещания за нищо друго освен за работа. Не ми обещаваха, че ще ми вдигнат заплатата до 1000лв въпреки че съм в частния сектор и няма как да ми го гарантират. Не ми обещаха детски от по 100лв, защото няма откъде да ги вземат. НЕ МЕ ИЗГЛЪГАХА. От другите чувам само едно БЕЛЕНЕ вдигане на доходите, майчинските и пенсиите, ама не казват как ще се случи това от къде ще вземат пари само Белене са 20 млрд. и после какво ще го правим ??? Откъде ще вдигнат пенсиите като няма работещи достатъчно и как ще засилят бюджета за образование от кой друг бюджет ще вземат?? Подоходно облагане ??? Т.е. всички да сме равни ама някой по равни! Защо един по образован и по можещ, който е успял и взима по висока заплата трябва да плаща повече??? А онзи на минималната или нискоквалифицирания дето го е мързяло да учи трябва да го носят отново на чужд гръб ??? Къде е справедливостта? Отпсваме половината роми даже всичките и те няма да плащат нищо / не че сега плащат/ и после вдигаме кое :) Задниците си в небето на самолет за чужбина това ще е спасението :(
Womanitka

Мнениеот ninars » 18 Апр 2013, 11:50

Естествено, че ще гласувам с Номер 15- ГЕРБ.
Пропуснах да спомена, че това е и моят избор - най - адекватния!
ninars

Re: "Да изчистим България"включихте ли се в кампанията ?

Мнениеот Dior » 18 Апр 2013, 16:36

Миналата година се включих, но тази съм резервирана. Какъв е смисъла като не се пази?
Dior

Мнениеот sunnyr » 07 Май 2013, 15:39

Задължително ще си упражня правото на глас!
sunnyr

Мнениеот Siss » 10 Май 2013, 13:05

Гласувайте! Ако не искате поовяхналите избиратели на Станишев да решават бъдещето ни!
Siss

Мнениеот Alica » 13 Май 2013, 16:22

Гласувахме...А сега накъде? :?:
Alica

Мнениеот smeshko » 13 Май 2013, 22:32

Alica написа:Гласувахме...А сега накъде? :?:

Ако ни управлява Станишев въпроса е актуален.Света вода ненапита никога не е бъркал в кацата с мед.Страшна компания се събират в управлението, до скоро врагове Атака и ДПС сега ще ни управляват, всичко това е цирк и то с познати циркаджии.Само като гледах колко пари ще излязат от джобовете ни за да спонсорираме тези крадци лошо ми стана.
Жалко е че Герб не получи достатъчно гласове за да управлява сама.Нямаме друга алтернатива, и те са грешници за много проблеми в страната но всички останали са имали доста повече шансове.
smeshko

Мнениеот Siss » 14 Май 2013, 10:58

"Хората, които са прекалено умни, за да се занимават с политика, са наказани да бъдат управлявани от глупаци."
Siss

Предаде ли Волен Сидеров избирателите си?

Мнениеот victory » 30 Май 2013, 09:56

Volen Siderov.jpg
Volen Siderov.jpg (24.62 KiB) Прегледано 1758 пъти
Буквално минути след като лидерът на АТАКА Волен Сидеров осигури кворум за вчерашното заседание на НС във Фейсбук се появиха серия от колажи, които жестоко го осмиват. Странният ход на Сидеров развихри фантазията на интернет - потребителите и карикатурите заливат социалната мрежа. Авторите им са разочаровани от подкрепата, която Волен даде за съставянето на правителство с участието на ДПС. Трудно ще е на лидера на Атака да обясни на своите избиратели, как де факто влиза в коалиция, с уж заклетия им враг. На някои от колажите, неизвестните творци обвиняват Сидеров, че е взел подкуп, за да осигури необходимия минимален кворум за гласуване. Друга карикатура пък му поставя епитети, а трета го замесва в любовна афера с лидерите на БСП и ДПС.
Siderov.jpg
Siderov.jpg (11.9 KiB) Прегледано 1758 пъти
Не липсват и колажи на атакиста с фес…Какво е вашето мнение? Предаде ли Волен Сидеров гласовете на избирателите си?
victory

Re: Предаде ли Волен Сидеров избирателите си?

Мнениеот spring » 30 Май 2013, 14:12

Категорично ДА! Явно скоро Волен не е чел приказка за стълбата...
spring

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси