На старта на предизборната кампания не чух лъжи, не чух обещания за нищо друго освен за работа. Не ми обещаваха, че ще ми вдигнат заплатата до 1000лв въпреки че съм в частния сектор и няма как да ми го гарантират. Не ми обещаха детски от по 100лв, защото няма откъде да ги вземат. НЕ МЕ ИЗГЛЪГАХА. От другите чувам само едно БЕЛЕНЕ вдигане на доходите, майчинските и пенсиите, ама не казват как ще се случи това от къде ще вземат пари само Белене са 20 млрд. и после какво ще го правим ??? Откъде ще вдигнат пенсиите като няма работещи достатъчно и как ще засилят бюджета за образование от кой друг бюджет ще вземат?? Подоходно облагане ??? Т.е. всички да сме равни ама някой по равни! Защо един по образован и по можещ, който е успял и взима по висока заплата трябва да плаща повече??? А онзи на минималната или нискоквалифицирания дето го е мързяло да учи трябва да го носят отново на чужд гръб ??? Къде е справедливостта? Отпсваме половината роми даже всичките и те няма да плащат нищо / не че сега плащат/ и после вдигаме кое