Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
24 Юни 2013, 16:56
Този човек е за Карлуково...или което там специализирано заведение си избере. Дано да има лечение за него
25 Юни 2013, 11:31
Волен стремглаво затъва в собствената си злоба и простотия! Стигна далеч като започна да обижда наред – Лора Крумова, Магия Игнатова, Маги Халваджиян и т.н. Изключително ниско е паднал И Господари на ефира ще го съдят с пълно основание.
25 Юни 2013, 13:06
ДА! Всички от кабинета да си стягат куфарите!
25 Юни 2013, 18:00
Да,подкрепям протестите на всички Българи,които се себеуважават и отстояват исканията на себеподобните.Орешарски,обкръжението му,партийките,които продадоха гласовете на електората си,всички,които от 20-годишното голямо лъгане - нека ДА СИ ЗАМИНАВА!Нека следващите да са хора с подходящ ценз,нека ДА ИМА РАБОТА ,а после всички ще си плащат осигуровки и пр.Старите хора ненапразно преди време,преди да построят нова къща,са вдигали тоалетна-сега страната ни я чистим от мръсотиите,трупани20год.,троят нова къща и тогава събарят старата.Станишев отдавнане е за този пост,драпа,драпа,но просто не е за там.Дайте работа-нека се възобнови животновъдството,растениевъдството,всичко,което богата ни държавица е имала,може отново да има-не да внася чужди боклуци и отрови.Децата ни от утробата са болни вече.Нека има път за младите и умни хора!
27 Юни 2013, 14:12
Да, защото ако не бяха протестите, наглият символ на арогантността Дилян Пеевски щеше да е на тази отговорна позиция...Както и още много други небивалици...Волен Сидеров в етичната комисия!? Какво ще кажете?
27 Юни 2013, 14:15
Този ненормален.

..няма да се хабя да излизам от рамките на добрия тон, заради психо болен човек.
27 Юни 2013, 16:11
Подкрепям ги и тъи като гледам всички сте на същото мнение. По този повод ще ви поздравя с един тематичен виц...
Протестиращи на кафе пред парламента си говорят. Единият възмутено казва на другия:
- Колкото и да викаме, тия не ни чуват..
Събеседникът му отговорил:
- Да, а Цецо поне ни слушаше.
02 Юли 2013, 08:13
Да подкрепям протестите и всеки трябва да ги подкрепи както и с каквото може, защото обратното би значело че не уважавам себе си.Като гледам как са се вкопчили във властта и не искат да загубят позицията не знам как ще ги свалим.Да ГЕРБ направиха много грешки но лъжите на БСП започнаха от първия ден когато дойдоха на власт, и продължават да ни лъжат и заплашват.Най притеснителното е че открито ни плашат с какво ли не, страшно е че си мислят че са през времето на комунизма и с машинации и заплахи ще удържат хората.Струва ми се че българина вече не е толкова плашлив и свободно изразява гнева си когато не си вършат работата.Страшно е че наричат протестиращите с какви ли не имена, лумпени, платени, неграмотни и т.н.Трябва да си ходят и никога повече да не участват във властта, защото за пореден път подмениха вота на хората.Няма как да съм гласувал за БСП и след това да ме управляват ДПС и АТАКА, пълен абсурд.Отивайте си господа от БСП и ми се струва че загубата този път ще бъде гибелна за вашата партия
05 Сеп 2013, 10:51
ДА...Ето нещо по темата
Волен
Патриот се пише без причина,
но иначе дефакто е от тия,
дето уж за скъпата Родина,
способни са на всяка гнусотия...
Митко Динев
18 Сеп 2013, 10:33
Най тъпото е че канят едни и същи не успели хора така наречени "звезди". По двете най гледани телевизии се въртят едни и същи лица и не мога да разбера защо не канят обикновени хора за да бъде шоуто натурално и истинско ?