Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какво искат жените?

Мнениеот d_2 » 08 Сеп 2011, 15:02

Аз мисля, че всяка жена иска упора и стабилност. Просто го иска по-различен начин....Образно да се изразя с различна форма. Някой жени вярват, че упората се състой в това да има до себе си богат чичко с лъскави очила и безкрайно дълбок портфейл, други намират упора в приказките и романтиката.....
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот delinda » 11 Окт 2011, 14:30

Ето осем прости неща, които всяка жена иска...

1.Нежност:
Жената може да се държи все по-мъжки в днешни времена, но тя има нужда от ласки. И то не само от такива, с които ще задоволите по-скоро собствения си нагон. Жените са гальовни и обичат да бъдат доскосвани и целувани. Милувките са едно от основните неща, с които може да предизвикате чувствата й и да ги задържите. Толкова е просто.
Изображение
2.Разбиране:
Жените търсят в мъжа до себе си преди всичко диалог. Когато едни отношения се градят само върху тръпка, те са изключително преходни. Горе долу толкова преходни, колкото да си го вкараш и изкараш. Само че в случая говорим за емоционално сношение. И ако искате отношенията ви да са хармонични, научете се да общувате. Защото много мъже не могат! Просто не умеят да бъдат активни в разговор, който не се отнася за тях. Ако това, което тя обсъжда с вас е важно за нея, разберете я!
Изображение
3.Изслушване:
В същата графа се вписва и умението да слушате. Не да мълчите, а да слушате! Има разлика. Защото мълчанието и променянето на темата, когато тя остави кратка пауза, за да чуе вашето мнение, сочат към незаинтересованост. Изслушването и разбирането показват, че това, което вълнува нея, вълнува и вас. Оттам нататък, половината битка е спечелена.
4.Пари:
Жените били материалистки. Някои да, но други не. Общото между тях е, че жената обича да се чувства зависима от мъжа до определенса степен. Неща като почерпка, подарък, покриване на разход биха и направили добро впечатление. И обратното, ако в заведение платите само своята сметка и оставите тя да поеме нейната, това директно ви добавя две червени точки към активите.
5.Секс:
Сексът е водещ. Всеки иска секс. Всяко живо същество има необходимост от секс. За да е доволна партньорката ви от сексуалния ви живот, научете се да и отдавате удоволствие и се старайте по-често да я докарвате до оргазъм. Преди всичко сношението между двама души може да ви сближи още повече емоционално.
Изображение
6.Отношение:
Толкова лесно може да впечатлите една жена. Просто и покажете отношение, покажете и че тя ви инересува. Как? С жестове, действия, загриженост, изненади и всичко, от което тя може да се трогне. Бъдете загрижен за нея и я поставяйте над собствените си нужди. Това е достатъчно, за да я накарате да се влюби във вас.
7.Подкрепа:
Подкрепяйте я. Много общо казано, но необходимо. Ако тя знае, че може да разчита на вас във всеки момент, това си е сериозен бонус. Рядко се срещат мъже, които винаги и за всичко те подкрепят, така че ако го правите, сте, от една страна с едно рамо пред останалите, а от друга, тя ще гледа на вас с по-голямо доверие като на истински приятел.
Изображение
8.Романтика:
Няма жена, която да не обича романтични мъже. Дали това ще означава да и подарите цвете, да и целунете ръка, да я заведете на красиво място или да я поканите на вечеря със свещи и шампанско, е без значение. Всеки романтичен жест от ваша страна за нея, ще я трогне.

Е толкова ли е сложно?!
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Sofito » 18 Окт 2011, 23:12

Жените искат някой да ги "носи на ръце"
Sofito

Мнениеот qproin » 20 Окт 2011, 22:24

Жените искат всичко...стига с тези клишета за дом, семейство и стабилност. Тогава се появяват други нужди и така до безкрай. Всъщност това не важи само за жените, а за хората като цяло. Идеята е винаги да търсиш нещо ново и никога да се не задоволяваш с това което имаш. Може би затова сме толкова еволюирали.
qproin

Мнениеот valiart » 20 Окт 2011, 23:18

Искам да ви се похваля, че имам Приз за: "Жените, които знаят и не знаят какво искат"
Прикачени файлове
IMG_1854.JPG
IMG_1854.JPG (261.79 KiB) Прегледано 718 пъти
Аватар
valiart

Мнениеот Greenfly » 21 Окт 2011, 16:42

delinda написа:Ето осем прости неща, които всяка жена иска...

1.Нежност:
Жената може да се държи все по-мъжки в днешни времена, но тя има нужда от ласки. И то не само от такива, с които ще задоволите по-скоро собствения си нагон. Жените са гальовни и обичат да бъдат доскосвани и целувани. Милувките са едно от основните неща, с които може да предизвикате чувствата й и да ги задържите. Толкова е просто.
Изображение
2.Разбиране:
Жените търсят в мъжа до себе си преди всичко диалог. Когато едни отношения се градят само върху тръпка, те са изключително преходни. Горе долу толкова преходни, колкото да си го вкараш и изкараш. Само че в случая говорим за емоционално сношение. И ако искате отношенията ви да са хармонични, научете се да общувате. Защото много мъже не могат! Просто не умеят да бъдат активни в разговор, който не се отнася за тях. Ако това, което тя обсъжда с вас е важно за нея, разберете я!
Изображение
3.Изслушване:
В същата графа се вписва и умението да слушате. Не да мълчите, а да слушате! Има разлика. Защото мълчанието и променянето на темата, когато тя остави кратка пауза, за да чуе вашето мнение, сочат към незаинтересованост. Изслушването и разбирането показват, че това, което вълнува нея, вълнува и вас. Оттам нататък, половината битка е спечелена.
4.Пари:
Жените били материалистки. Някои да, но други не. Общото между тях е, че жената обича да се чувства зависима от мъжа до определенса степен. Неща като почерпка, подарък, покриване на разход биха и направили добро впечатление. И обратното, ако в заведение платите само своята сметка и оставите тя да поеме нейната, това директно ви добавя две червени точки към активите.
5.Секс:
Сексът е водещ. Всеки иска секс. Всяко живо същество има необходимост от секс. За да е доволна партньорката ви от сексуалния ви живот, научете се да и отдавате удоволствие и се старайте по-често да я докарвате до оргазъм. Преди всичко сношението между двама души може да ви сближи още повече емоционално.
Изображение
6.Отношение:
Толкова лесно може да впечатлите една жена. Просто и покажете отношение, покажете и че тя ви инересува. Как? С жестове, действия, загриженост, изненади и всичко, от което тя може да се трогне. Бъдете загрижен за нея и я поставяйте над собствените си нужди. Това е достатъчно, за да я накарате да се влюби във вас.
7.Подкрепа:
Подкрепяйте я. Много общо казано, но необходимо. Ако тя знае, че може да разчита на вас във всеки момент, това си е сериозен бонус. Рядко се срещат мъже, които винаги и за всичко те подкрепят, така че ако го правите, сте, от една страна с едно рамо пред останалите, а от друга, тя ще гледа на вас с по-голямо доверие като на истински приятел.
Изображение
8.Романтика:
Няма жена, която да не обича романтични мъже. Дали това ще означава да и подарите цвете, да и целунете ръка, да я заведете на красиво място или да я поканите на вечеря със свещи и шампанско, е без значение. Всеки романтичен жест от ваша страна за нея, ще я трогне.

Е толкова ли е сложно?!

Напълно съм съгласен! Жените най-вече имат нужда от нежност и разбиране!
Аватар
Greenfly

Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот d_2 » 31 Окт 2011, 12:50

Изображение
Жените не мразят футбола
Те мразят това, че даже и да са голи ако дават мач няма да им обърнете заслуженото им внимание.

Жените също разказват вулгарни вицове
Но, внимавайте, защото са способни да се шегуват грубо и на ваш гръб.

За едно нещо лъжат лесно
За годините си или пък за размера на сутиена си.

Вие мислите за кариера, пари, инвестиции
А тях ги интересува само взаимоотношенията ви, всичко се върти около това за жените.

Главоболието
вече не е на мода за жените, за да се измъкнат от креватните приключения
Така, че ако тя ви каже, че не е емоционално настроена за тези неща сега, не се косете, просто не й е до тези неща сега – тази вечер. Причината не сте вие.

Подсъзнателно обвиняват бебето, което ги е направило дебели
Но си го изкарват на вас, свиквайте с това.

Тя харесва вашата синя вратовръзка и нова риза
Глупости! Ако жена ви каже това, знайте, че изобщо не го мисли, а просто ви харесва вас.

Ако не плащате с чек, вие сте стиснат
Ако не задържите вратата на асансьора за нея, вие сте малодушен. Ако пък плащате с чек искате да покажете финансовата си независимост, ако задържите вратата кавалер. за нея се опитвате да й покажете, че има нужда някой да се грижи за нея. Жени не може да ги разберете. Но все пак бъдете кавалер.

Няма значение какво казва, защото не го мисли
Тя завижда на майка ви, на сестра ви, на бившето ви гадже, на новата ви секретарка, на парфюма ви, на телефона ви, на лаптопа ви . . . женска природа.

Размера има значение за нея
Винаги е имало. А “Титаник” потънал ли е?!
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Окт 2011, 12:56

Мъжене още много неща не знаят за жените, но това ни харесва. Иначе ако всичко се знае не е интересно, светът трябва да е любопитен, екстремен и неочакван ;)
kriskiss2001

Превод на 24 женски реплики!

Мнениеот spend » 02 Ное 2011, 15:25

Изображение
1. Да = Hе

2. Hе = Да

3. Може би = Hе

4. Аз съм виновна = Ще съжаляваш

5. Трябва ни = Аз искам

6. Решавай сам = Вярното решение е вече очевидно

7. Прави каквото искаш = По-късно ще ми платиш за това

8. Трябва да си поговорим = Трябва да ти се оплача

9. Разбира се, продължавай = Хич не искам да го правиш

10. Аз не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена, идиот!

11. Ти си толкова мъжествен = Трябва да се обръснеш, а и целия си потен.

12. Разбира се, че си грижовен = Можеш ли да мислиш за нещо друго тази вечер освен за секс?

13. Бъди по-романтичен, изключи лампата = Имам целулит на бедрата

14. Уф, тази кухня е толкова неудобна = Искам нова къща

15. Искам нови пердета = и килими, и мебели, и тапети…

16. Закачи картината тук = Hе, имах предвид ето тук!

17. Обичаш ли ме? = Мисля си да те помоля за нещо скъпо

19. Колко ме обичаш? = Днес направих нещо, което хич няма да ти хареса

20. Ще бъда готова след минутка = Събувай си обувките и потърси нещо интересно по телевизора

21. Дебело ли ми е дупето? = Кажи ми, че съм красива!

22. Трябва да се научиш да общуваш с хората = Пpосто се съгласи с мен

23. Аз не викам! = Да, аз викам, защото това е важно!

24. Ти слушаш ли ме?! = [Прекалено късно, вече сте умряли]
Аватар
spend

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот kriskiss2001 » 02 Ное 2011, 15:34

Това ми хареса. Абсолютно правилно е това, ние мъже някои от тези неща ги знаем, но ти вече ни помогна да ви разконспирираме....е , ние ще се правим, че не сме защото ще е по-интересно ;)
kriskiss2001

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси